Övertrött&gnällig bebis

Godkväll!

Är riktigt ledsen över att jag inte bloggar så mycket, men blir bättre efter torsdag då min mamma och systerson åker till skåne igen.

Idag har Elias inte sovit alls merän kanske 30 min totalt på hela dagen vilket resulterar i en övertrött och gnällig bebis. Nu är det snart dags för mat för honom och sen blir det en lång promenad i vagnen, det brukar hjälpa och han somnar rätt fort då, får hoppas han gör det idag också för han behöver verkligen sova.

Tycker så otroligt synd om honom och vad man än gör så passar det inte liksom. Både jobbigt och frusterande för oss föräldrar, och såklart för lilleman.

Vad har ni läsare gjort idag?

Själv åkte vi till stan och kolla in rean, riktigt fullt med folk var det så vi stanna inte så länge. Sen till middag fick det bli pizza, var inte sugen på julmat idag igen.

Imorgon ska vi ringa kyrkan och boka en tid för dop, kommer bli i februari någon gång är det tänkt. Hoppas dom har tid det datumet vi tänkt oss.

Vad brukar ni göra när era barn är övertrötta och gnälliga?

Nu ska vi ge honom mat och sen går vi ut. Vi hörs imorgon. Bjuder på en bild, bilden är tagen från vår balkong på hotellet på kreta, vi längtar tillbaka :-)

Kram och godnatt




Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0