En ur mysig helg med familjen

Godmorgon!
 
Har er helg varit bra? Vår har varit toppen, vi har fått bevisat att familjen betyder mest av allt, dom går förre alla sk vänner osv. I en familj ska man hjälpa varann har vi fått erfara.
 
Igår kom mina svärföräldrar hit och sambons bror. Vi drack en kopp kaffe innan vi stack till tornby för lite shopping. Med mig och sambon fick 2 nya mobiler följa med hem. Han valde en HTC ONE X och jag en samsung galaxy 3. Vi är jätte nöjda och dom är snäpet bättre än iphone tycker vi båda. Vi passade då på att byta nr också båda två :-) bäst att passa sig nu då för vem som får dessa nya nr.
 
Därefter blev vi bjudna på mat av sambons föräldrar, en riktigt trevlig och mysig stund med familjen. Sen åkte vi hem till oss och fika, hade köpt bakelser med oss och umgicks ett par timmar till innan dom begav sig hemåt runt 17.30 ungefär. Vi var helt slutkörda på kvällen och la oss redan vid 22, lillen somna 20.30 förstås.
 
Idag ska vi bara njuta av sista semester dagen tillsammans för imorgon börjar allvaret igen för sambons del. Nu får vi längta till de 2 sista veckorna i augusti istället då han ska vara pappaledig.
 
Fast innan dess händer ju en del skoj. Min mamma kommer upp den 23:e, den 27:e ska vi på rutinultraljud och då ska min mamma följa med denna gång :) den 24:e ska jag göra glukosbelastning för att se om jag har gravid diabetes denna gång också, har jag det blir det fortsatta besök hos specialist mödravården istället för hos min vanliga barnmorska.
 
Lillen vakna vid 6 och har fått en flaska välling och nu sover han igen. Igår kväll, typ en tim efter han somnat så vakna han och gallskrek och var otröstlig :-( troligen drömde han något för han somna ganska snabbt igen och sov hela natten sen.
 
Nu ska jag dricka kaffe och spela lite. Önskar er en bra dag
 
Bilden är tagen med nya mobilen på vårt hjärta

Kommentarer
Postat av: Bodypalace

=)

2012-07-08 @ 13:07:21
URL: http://bodypalace.blogspot.se
Postat av: Titti

Lät som en trevlig helg :)

2012-07-08 @ 16:36:51
Postat av: elfina

nämen lilla plutten då!! såå sööööt. i sin fina antilop stol=) hoppas ni har en toppen helg.. jag har gjort en ny header i powerpoint (old school) som jag är så glad för. vad tycker du? bättre än den förra?

2012-07-08 @ 22:25:05
URL: http://elfinas.blogg.se

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0