Sealife i Helsingfors

Godmorgon!
 
Elias vakna till halv 6 men somna om så fort han fick nappen och sov en timme till, vår duktiga kille. Trodde han skulle vakna inatt som han brukar när han somnar tidigt kvällen innan.
 
På måndag börjar sambon jobba igen efter 3 veckors ledighet, tiden har gått riktigt fort i allafall. I augusti tar han ut pappadagar dom 2 sista veckorna, som tur är har vi planerat in lite mys då. Eftersom jag hade ett presentkort på tallink silja så beställde vi en 40 timmars kryssning till Helsingfors. Vi köpte även till biljetter till sealife som vi ska gå på, Elias ska självklart följa med. Vi fick en A hytt på däck 5 dvs ganska högt upp, där man kan göra bäddarna till dubbelsäng, så det passa bra ju. Den kostade 1300 men vi fick den gratis, så istället för 1800 kr betala vi drygt 500 kr för allt, inte illa det =) så det ser vi fram emot nu.
 
20 dagar kvar till min älskade mamma kommer upp igen, ska bli kul att hon stannar lite längre denna gång så man kan hitta på något. Bosses glassbar och smultronstället måste vi ju hinna med såklart.
 
Nästa vecka blir Elias 9 mån och därmed endast 3 mån kvar tills han blir 1 ÅR. Jag som tyckte det var igår vi låg inne på förlossningen. Tiden riktigt springer ifrån en.
 
Har ni haft en bra helg?
 
Vår fina kille på lekplatsen

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0