Äntligen helg

Godmorgon!
Äntligen helg även om den redan börja igår då sambon var ledig och är det mån och tisdag med :-) ev att han får åka på tisdag kväll, men det märker vi då.
Inatt har lillen vaknat 2 ggr konstigt nog, kl 3, 4 och sen var det dags att gå upp 05.50 :-) så idag ska jag allt sova under dagen, jag passar på när sambon är hemma.
Vi har nog inga speciella planer till helgen vad jag vet nu. Ska ni göra nåt trevligt?

Kram





Äntligen hemma igen

Godmorgon!
Runt 14 tiden igår kom jag och lilleman hem från GBG, har haft 4 underbara och trevliga dagar där nere. Och vagnen vi köpte via nätet blev vi så nöjda med, tur nog :-) eftersom jag inte var och kika på den först utan en kompis där nere hämta den i butik.
Sambon är ledig idag och imorgon så det känns skönt med lite familjetid nu. Sambons bror sov över här denna vecka för att hålla honom sällskap då vi var borta.
Men jag gör inte om detta, inte själv. En barnvagn+ett barn, ett babyskydd och en jätte stor resväska, det var allt en utmaning att komma av/på tåget och sen är jag gravid på det :) . Tur vissa är så hjälpsamna och snälla.
Anledningen till att vi kom hem tidigare var för att Elias ska till ortopeden med sin fot idag. Självklart går han förre ALLT annat så det var bara att fixa en biljett. Men gud vad skönt det var att få sova i sin egen säng.
Lilleman han sover än men tror nog han vaknar snaart, vi får se.
Den 22 maj ska vi på inskrivning, vi valde samma barnmorska denna gång som vi hade med sonen. Helt underbar kvinna tycker vi båda. Den 7/6 är det dags för KUB UL, längtar så efter att få se lill* pyret där inne.
Har er helg varit bra?

Kram

Amandas son?

Någon som vet vem denna unge är? Tydligen är det en liten fjortis på 14 år som har en son. Mamman i fråga lät ungen sova i vagnen utan sele=stackarn ramla ur och fick hjärnskakning. Jag kommentera på familjeliv vad jag tyckte vilket jag fick skit för förmodligen av en annan fjortis. Jag är åtminstone rädd om min son och han är ALDRIG utan sele i vagnen. Dessutom sover jag inte till 13-14 och låter andra ta hand om MITT barn. Ja vissa ska i allafall inte ha barn om man tror dom är någon docka man kan leka med. Så dom som tycker detta är normalt är ju inte normal funtade. Tack och hej


Jag är gravid igen :)

Godmorgon!
Som ni minns i mitt tidigare inlägg skulle jag ta ett gravtest till eftersom mensen var några dagar sen. Fredagen den 13:e april gick jag upp med skakiga ben och gjorde testet. POSITIVT direkt, vi blev både glada, chockade och förvånade. Vi som inte ens "sexa" på de rätta dagarna pga operationen nästa månad. Nu är dock operationen inställd och dom kommer ha extra koll på graviditeten denna gång pga mina cellförändringar.
Igår morse tog jag ett test till baraför att liksom och enligt mig kan det inte bli tydligare. Går allt som det ska så beräknas vi få vi en bebis till 18 december :-) Vi är lyckliga men chockade att det gick så fort trots att det var planerat.
Imorgon bitti runt 8 tiden åker jag och lilleman till GBG för att hälsa på några kompisar till mig, ska bli riktigt trevligt men jag kommer såklart sakna sambon och djuren.
Idag ska jag iväg och göra en nagelförlägning och ta en fika med en kompis därefter, sen hem och packa så man inte glömer något viktigt.
Ville bara uppdatera bloggen eftersom jag vet att flera stycken väntat spänt på resultatet men här nedan har ni bilden :)
Har ni några roliga planer till helgen?

Kram

Elias 6 månader

Goddag!

Idag blir vår älskade Elias hela 6 månader. Grattis på 6 månaders dagen hjärtat.

Idag har vi haft sambons föräldrar och bror på besök en stund, lika trevligt som vanligt. Satt och drack kaffe och snackade lite allmänt.

Lillen sover sedan snart 3 timmar, så det är snart dags att väcka honom då han ska äta.

Christian är iväg till affären och handlar lite.

Har helgen varit bra?

Vår helg har varit bra, dock är Christian ledig imorgon och på tisdag också så det känns skönt med lite mer familjetid.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Uppdaterar kanske senare.

Kram

Graviditettest imorgon

Godkväll!
Idag har jag införskaffat mig 2 tester från RFSU, så imorgon bitti blir det troligen ett test. Även om det visar negativt kankse man kan slappna av och mensen kanske kommer eller så hoppar den rent av denna månaden, vi får se.
Här har jag vilat i 1½ timme i allafall och det behövdes verkligen. Fy vad trött i kroppen jag är.
Lillen vilar ögonen lite och lika bra är det, så han slipper vara på överjävligt humör sen :)
Vad gör ni ikväll?

Äntligen helg

Godmorgon gott folk!
Är allt bra? här mår vi bra men lite små nervös och undrar om jag kan vara gravid igen, mensen är 3 dagar sen i allafall och har inte testat ännu. Jag försöker dra ut på det och hoppas mensen ska komma, vore ju bra i allafall nu om den gjorde det eftersom jag ska opereras den 22/5 pga cellförändringar i livmodern.
Sambon har helg nu och börjar jobba på onsdag igen, skönt att ha honom hemma och få lite hjälp med lilleman. Natten till igår var jävlig, lilleman hade inte sovit alls i förrgår på dagen och var övertrött och jätte ledsen. Sluta med att vi fick ta barnvagnen och gå ut med honom och då somna stackarn.
Sitter och dricker kaffe och spelar på facebook. Elias har fått mat och ren blöja och sover nog snart igen ser det ut som, han verkar trött.
Lägger in en bild på lillen som vi tyckte blev riktigt bra, vi ska göra en förstoring av detta kortet <3

Perfekt påskafton

Snart är påsken över, härligt det :) och snön är snart borta vilket också är skönt.
Vi hade en helt perfekt dag igår, Christians föräldrar och lillebror kom hit runt 13 tiden och stanna till 20 på kvällen. Med sig hade dom en underbart god påsktårta till efterrätt efter maten, inget man räknat med precis.
Lillen sov knappt under dagen igår men runt 15 somna han och sov då närmare 3 timmar, snacka om trött.
I morse vakna han 03.30 men det var bara att stoppa in nappen igen så somna han om och sov till 6.40, vår duktiga kille.
Idag händer inte mycket, blir nog bara lugnt då sambon ska jobba imorgon igen.
Kommer under dagen lägga in bilder från gårdagen.
Nu blir det kaffe och mys med Elias innan vi ska väcka C. Igår fick han sova till 9.30 så idag blir det att gå upp lite tidigare så jag kan gå och sova lite igen.
Har er påskafton varit bra?

Kram på er

Påskafton

Godmorgon folks :)
Har ni sovit gott? Det har i allafall jag gjort men vakna runt 05.50 av att babyvakten spökade ännu en gång. Gick in och kolla på Elias men han sov som en stock och gjorde i ytterligare en timme till så jag fattar inte vad det är för fel på babyvakten, den spöka igår kväll med en stund efter vi la oss, sambon gick upp och kika men lika där så sov han.
Blir att väcka sambon om en stund, dricka lite kaffe och sen städa av lite. I eftermiddag kommer Elias farmor,farfar och farbror hit på påskmat och påskmys, så ser vår dag ut.
Hur ser er dag ut?

Elias 7/4 2012

Bild på 6,8 kg godis

Godkväll!
Nu har sambon varit iväg och hämtat sitt påskägg som han vann i en tävling på facebook :) såklart vägde han det när han kom hem, och det är hela 6,8 kg lösgodis i detta ägg, undra hur länge det räcker.
Snöar det hos er också? Här är det vitt ute och jag trodde våren var på väg men så verkar det inte vara. Ikväll blir det hemmagjord pizza till middag och sen film (nu blåser vi snuten 3) och lite soffmys med vår son innan han ska sova för natten.
Vad gör ni denna snöiga kväll?

Uppdaterar sen för nu är maten klar.

Kram



Vann 6 kg godis

Godmorgon!
Lilleman vakna vid halv 6 idag med, som tur är så är ju C ledig nu några dagar så jag ska allt ta igen lite sömn under dessa dagar.
För några dagar sedan hoppa jag på en tävling med hageby centrum där man kunde vinna ett jättestort påskägg med minst 6 kg godis i, för sakens skull logga jag även in på C facebook för att även han skulle delta. Igår blev han taggad utav dom och det visa sig att han var en av dom tre som vunnit detta påskägg :-) kul och ja nu har man ju godis för lång tid framöver i allafall. Så idag ska vi åka och hämta detta i Norrköping och kanske även passa på att fika med Cicci, vi får se.
Annars blir det städning för hela slanten idag, behövs verkligen i allafall.
Vad händer till helgen för er då?

lillen börjar gå åt det bättre hållet men jag tror vi stannar hemma i helgen för säkerhetsskull. VIll att han ska bli helt bra innan vi gör något.
Nu ska jag dricka kaffe innan den lille börja skrika efter mat :)
Pöss på er

Äntligen en hel natt med sömn

Godmorgon!
Hoppas att ni mår bra? Jag mår bra, men lilleman är fortfarande förkyld, snorig och hostig :-( igår var vi på vårdcentralen, vi fick sist tiden, och då fick han ventoline utskrivet som faktiskt hjälpte ganska omgående. Han la sig runt 21.30 och sen sov han till 05.30 idag så han sov en hel natt för första gången på en vecka.
Vi kom hem ifrån Malmö i tisdags, åkte en dag senare istället pga problem där nere, men det löste sig till det bästa ändå. Borta bra men hemma bäst eller hur?
Sambon var och jobba igår men kom hem kl 16 för att äta och sen åkte han runt 17.30 igen och sov borta inatt. Hatar när han sover borta, allt vore så mycket enklare om han hade ett normalt jobb dvs ett vanligt 8-17 jobb eller nåt, för han missar så mycket tid med sin son och vi hinner knappt ses i vardagarna när han kanske kommer hem vid 21 och ännu senare ibland, sjukt med ett sånt jobb men det är väl så det är.
Blir väldigt lugnt här i helgen, får se om lillen är frisk först och främst innan man bestämmer något.
Nu sover lillen igen så jag fundera på att sova en stund till jag med, bäst att passa på.
Längtar till sambon kommer hem för då börjar helgen :-)
Elias och pappa

Mot Linköping idag

Godmorgon!
Sitter här medans sambon och lilleman sover. Det ska bli otroligt skönt att få komma hem, och jag hoppas lillen återfå sina vanliga sovrutiner. Han har sovit så dåligt här nere och vi har fått gå upp typ 10 ggr varje natt, dock är ju lillen väldigt förkyld och dann fortfarande och hostan låter inte trevlig heller, han får näsdroppar och alvedon för han har ju lite feber med, men mot hostan funkar inget så fortsätter detta några dagar får jag väl ringa in och höra hur man ska göra, han verkar ha ont också för varje gång börjar han gråta :-(
Så ja planen är väl att vi ska åka hemåt idag, iofs är sambon ledig imorgon också men man vill ju gärna vara hemma lite innan känner han.
Gick ni på några april skämt igår?

Jag gjorde det inte och det känns gött det. Kommer lägga in lite bilder under dagen el imorgon, får se helt enkelt när vi åker härifrån.
Önskar er en fin dag. Kram

RSS 2.0