Bilder från kryssningen

Godmorgon!
 
Först vill jag säga grattis till världens bästa sambo på födelesedagen ♥ snart dags att väcka honom så vi kan äta en mysig frukost tillsammans innan jag ska till läkaren. Min mamma kom upp igår förmiddag så hon ska stanna här till måndag nu :-)
 
Idag blir det läkaren vid 09.20 för min del och sen kl 15 ska vi till barnmorskan. Jag hoppas alla värden ser bra ut även denna gången.
 
I lördags åkte vi på kryssning, jag, Christian och Elias. Jätte mysigt var det även om det var en utmaning att ha med en sån pass liten också, men det gick i allafall bra och vi kom hem i måndags eftermiddags. Taxfreen på båten är livsfarlig *s* snacka om att det är lätt att spendera pengar där. Så helgen har varit bra på alla sätt och vis.
 
Tänkte lägga in ett par bilder från kryssningen i allafall.
 
Har er helg varit trevlig?
 
Kram
 
 Jag och sonen innan avgång från sthlm
 Helsingfors
 Hela familjen
 En soldnedgång
 Ett besök på sealife blev det med
 

Bild på nya vagnen

Godmorgon!
 
Här gjorde jag och lillhjärtat morgon kl 6 och han har precis ätit lite gröt och fått ren blöja så nu för stunden är han nöjd så då passar jag på att blogga lite.
 
Tänkte lägga in lite bilder på Elias nya vagn, vi köpte den direkt i butik och kom undan rätt billigt. Bara vagnen kostade 3500, vindskyddet 500 kr och skötväskan 250 kr, men vi betala 3200 för ALLT jag skrev nyss så vi är nöjda. Vagnen är vi också jätte nöjda med, en emmaljunga scooter 2.0 blev det. Lillen sitter och ligger jätte bra i den och den är så bekväm och skön att köra.
 
Imorgon är det dags för BVC igen med snutten så det ska bli intressant att se vad han gått upp sen sist. Och på fredag kommer svärföräldrarna och hämtar vovven som ska bo hos dom medans vi åker på kryssning.
 
När vi kommer hem på måndag blir det att städa för kl 11 på tisdag redan kommer min mamma upp igen :-) stannar en vecka ungefär denna gången också. Måste försöka åka ner till Malmö en gång i allafall innan det är dags för bebisen att komma ut.
 
Vad händer i veckan för er då?
 
Kram
 
 
 
 

Pappaledig 2 veckor

Godmorgon!
 
Allt bra med er? Här är det jätte bra, passera vecka 23 igår så det går framåt och lillan rör sig hela tiden. Hur mysigt som helst att känna.
 
Igår jobba sambon sista dagen, nu är han pappaledig i 2 veckor och dessa veckor är fullspräckade med saker, undrar hur man kommer hinna med allt bara. Det är saker dagligen from måndag fram till 1 september.
 
Idag ska vi iväg till babyproffsen och kolla på en ny vagn åt Elias, en sittvagn med liggläge. Det blir troligen en emmaljunga såklart :-) vi är jätte nöjda med det märket så vi håller fast vid det.
 
Syskonvagn har vi inte hittat någon än som faller oss i smaken, men nog dags att fixa en sån också snart tycker jag, man vet ju aldrig om lillan får för sig att komma tidigare hon också.
 
Elias ligger och ålar sig på golvet just nu, han har dessutom lärt sig att sätta sig upp själv när han ligger ner, så hans framsteg går framåt dom också. 10 månader är han nu, knappt 2 månader kvar till den stora dagen ♥
 
Nä nu ska jag leka lite med honom innan vi ska väcka pappa så vi kan ta tag i dagen.
 
Önskar er en trevlig helg.
 
Kram

Tips på syskonvagn

Godmorgon!
 
Vilken vecka det har varit, lilleman har vaknat mellan 4.30-6.00 varje dag, men nu dom tre sista dagarna har det varit halv 5 fast igår gjorde han morgon redan 04.20. Men vad gör det när man kan sova på dagarna när han sover men lite trött i kropp och knopp blir man ju ändå.
 
Igår gick jag in i vecka 22 också, tiden går riktigt fort nu. Den 29:e på sambons födelesedag ska vi till barnmorskan. Min mamma kommer upp den 28:e också. Och den 25:e åker vi till helsingfors och besöker sealife med Elias, ska bli riktigt kul faktiskt att komma iväg en stund.
 
Jag skulle vilja ha tips på syskonvagnar? Börjar bli dags att leta efter en sådan nu ju och sälja vår emmaljunga. Känns i hjärtat då vi är jätte nöjda med den så kravet är att syskonvagnen ska vara emmaljunga med.
 
Idag blir det att träffa svärföräldrarna och det blir troligtvis en sväng till smultronstället i Söderköping för att äta glass annars har vi inte så mycket planerat i helgen.
 
Vad gör ni i helgen då?
 
Kram
 
 

Lillan har rört sig :)

Godmorgon!
 
Hoppas er lördag börjat bra? Här börja den bra. Har fått sova hela natten, lilleman vakna prick kl 6 :)
 
Hela familjen är vakna nu, vi ska ner till ett mysigt cafe sen vid 10 och äta frukost och kolla när båten kör igenom slussarna tänkte vi. Vi mår bra nu utom lite hosta som inte vill ge med sig riktigt.
 
Läkarbesöket tidigare i veckan gick bra. Istället för att lyssna på hjärtljuden så gjorde hon ett ultraljud och den lilla mår jätte bra. Hon är pigg och aktiv där inne så det känns bra.
 
Igår kväll kände jag henne rejält för första gången, gick då in i vecka 21 så det var rätt sent denna gången. Bättre sent än aldrig eller hur.
 
Vi har även bokat in ett 3D ultraljud den 30:e, ska bli så spännande. Så kul att få se bebisen på "nära" håll. Då följer både mamma och sambon med och kikar. Kostar väl en 1500 kr men det är ju så värt det och har man råd så varför inte.
 
Bilden på lillan är från ultraljudet i onsdags, tycker man ser rätt bra :)
 
Nu ska jag ta en duch och sen dricka kaffe så jag önskar er en bra dag
 

Läkarbesök

Godmorgon!
 
Här vakna lilleman kl 5 idag men då somna han tidigt igår kväll, redan vid 20.14 sov han. Nu sover han igen sen en stund tillbaka.
 
Nu är det Christians tur att vara förkyld, han vakna igår och kände sig "döende" som han sa :-D karlar alltså. Som om deras förkylning skulle vara värre än att föda barn som han sa.
 
Jag och Elias är väl på bättringsvägen, vi är lite snoriga annars mår vi bra båda två.
 
Kl 9 idag ska jag på läkarbesök. Dom hade visst bokat in det eftersom Elias kom en månad för tidigt så jag vet inte alls vad det ska pratas om idag. Hoppas på att höra lillans hjärtslag i allafall :-P
 
På fredag går jag in i vecka 21, jösses vad tiden går. Man hinner knappt med längre.
 
Min mamma åkte hem i söndags kväll, hon blev ju också smittad, så i några dagar var både jag, mamma och Elias genom förkylda. Det var Elias som hade det först. Dock kommer hon upp den 28:e igen och sen i september ska vi åka ner till Malmö, för i oktorber kommer mamma, syrran osv för Elias blir 1 ÅR.
 
Lägger in en magbild, tagen nu i vecka 20.
 
Önskar er en underbar dag, det ska jag försöka ha trots eländet här hemma.
 

RSS 2.0