Besök i Malmö

Godkväll!
 
Vill önska er en trevlig helg :)
 
Själv är vi nere i Malmö och hälsar på. Kom ner igår eftermiddag och överraska min mamma stort. Hon visste inget om att vi skulle komma ner utan hon skulle egentligen kommit upp till oss imorgon ;) hade planerat allt med syrran som mötte upp oss vid station så mamma blev så överraskad och glad att hon började gråta och nästan jag också.
 
Kul när man gör så ibland tycker jag.
 
Imorgon blir det en sväng till vår favorit restaurang för att äta plankstek. Vi åker hem på måndag eftermiddag igen. Sen kommer min mamma till oss 18 mars eftersom jag fyller år den 21:a.
 
Vad har ni för planer i helgen då?
 
Här ska väl snart lilleman sova och lillan också, sen blir det mys framför tvn innan sängen kallar.
 
Vi kommer inte avslöja nyheten än, utan sambons föräldrar ska få veta först.
 
Kram på er

En mysig helg med familjen

Godmorgon!
 
Här är jag och Joline vakna, hon vakna vid 05.10 för mat och kunde sen inte somna om. Eftersom hon sovit sen kl 20.00 igår kväll utan att vakna så gör det inget att hon ville upp nu.
 
Jag ska dricka lite kaffe och vakna till lite, känner mig mer död än levande just nu.
 
Har er helg varit bra?
 
Vår har varit helg okej, vi var hos sambons bror i lördags och åt&fika gott eftersom han fyllde 30 i fredags. Igår var en lugn dag. En tjej kom och tittade på vår lägenhet och vi ska titta på hennes imorgon. Gillar vi hennes blir det troligtvis att vi byter lägenhet med varann bara hyresvärden godkänner oss. Vi har en 3:a och hon en 4:a.
 
Under veckan vet jag inte om det händer så mycket faktiskt. En fika med grannen idag och imorgon blir det handling då man får pengar då.
 
Vi har en överraskning som jag kommer avslöja till helgen eller något. Vi ska prata med våra föräldrar först. Nej jag är inte gravid :-D
 
Nu ska jag ta mitt morgonkaffe innan nästa vaknar.
 
Ha en fin dag. Bilden är på våra barn i lördags innan vi åkte på kalas.
 
 
 

Joline 2 månader

Godmorgon!
 
Här är det bara jag uppe, båda barnen sover. Joline har sovit sen kl 20 igår tills nu utan att vakna en enda gång, duktig kicka.
 
Att jag är vaken beror på att jag gick upp halv 5 för att väcka svärmor som sov över här inatt. Sen satt jag och vänta på att lillan skulle vakna, hon brukar ju vakna vid 4.30 för mat men så blev det inte idag och nu är det inte lönt att lägga sig igen.
 
Idag blir Joline 2 månader, helt sjukt vad fort tiden går. Vid denna tiden för 2 månader sedan låg jag på förlossningen med kraftiga värkar :)
 
Kl 10 ska vi till läkaren med Elias, troligen har han reflux. Han spyr konstant oavsett vad han äter eller dricker och så har det varit ett tag men i måndags tog BVC oss äntligen oss på allvar eftersom han hade gått ner lite i vikt. Svärfar följer med och pratar med dom. Kl 13 ska jag på återkoll hos barnmorskan och då ska även en spiral sättas in och hon ska få träffa Joline för första gången.
 
Vad har ni för planer för kommande helg då?
 
Här ska vi till sambons bror på lördag. Han fyller 30 på fredag och det är väl det som är planerat. Min snälla svärmor hade fixat klipptid till mig också på lördag innan vi ska vara hos Mattias, så himla snällt.
 
Nu blir det kaffe och vänta på att mitt minsta hjärta ska vakna.
 
Önskar er en bra dag.
 
Bilden är på Joline när hon var precis nyfödd, bara någon timme gamal på bilden.
 
 
 

8 veckor

Godkväll!
 
Här sover båda barnen, så himla tyst och lugnt, snacka om att man njuter då :)
 
Idag blir Joline 8 veckor, vart tog den tiden vägen?
 
Den 29 mars lämnar vi ungarna till farmor&farfar och drar på en partykryssning den 30:e mars. Hämtar hem barnen igen den 1 april så det blir hela påskhelgen vi är ifrån dom men det ska väl gå bra det också. Minns inte när jag festa sist faktiskt men svärmor tycker vi var värda att komma bort lite :-) ska bli kul. Bara hoppas närmaste vänninan vill följa med också.
 
Äntligen snart helg igen, inga speciella planer vad vi vet. Troligen blir det en sväng till grannen så våra söner får leka av sig lite, såvida dom inte åkt in till förlossningen (väntar barn nr 2) så vi får väl se vad som händer då.
 
Har ni några planer för helgen?
 
Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan hos sambon och äta semla.
 
Önskar er en fortsatt trevlig kväll
 

Älskade barn

Godmiddag eller vad man nu säger ;)
 
Här vakna vi 07.45 så vi fick lite sovmorgon. Joline hon vakna vid 04.40 för mat men somna om ganska fort efter det, då hade hon inte ätit sen 19 igår kväll. Hon är så duktig vår lilla tös och Elias också såklart. Är oerhört glad&tacksam över att dom sover hela nätterna.
 
Ikväll åker sambon iväg igen och kommer hem imorgon kväll, men som tur är kommer svärmor förbi runt 17 för att hjälpa mig med ungarna ikväll eftersom det var så kaotiskt förra veckan. Elias ramla ju in i soffbordet 2 ggr på 1 timme för han var så otroligt trött, samtidigt skrek lillan och jag fick veta att jag lever i allafall ;-)
 
Får se det positiva att sambon är ledig på torsdag i allafall.
 
Vad har ni för planer för dagen?
 
Här blir det nog lugnt, jag har i allafall hunnit med att dammsuga, vikt tvätt, tömt diskmaskin, gett ungarna frukost, rena blöjor och kläder och rengjort till katten. Blir att laga lite middag sen, Elias favorit spagetti och köttfärssås.
 
Den 13:e är det dags för återkontroll och denna gång kommer jag sätta in en spiral. Det ska inte bli några fler barn här, i allafall inte förrän dom vi har är blöjfria och äter vanlig mat. Elias äter ju den mat som vi äter men är inte blöjfri ännu.
 
Bilden visar våra 2 gullungar igår kväll innan dom somna för natten. Att man kan älska någon så mycket ♥
 
Kram på er =) kaffedags här nu
 

Första arbetsveckan

Godmorgon!
 
Vilken underbar natt får jag lov att säga. Joline åt sitt kvällsmål vid 20.30 igår kväll och sov för första gången hela natten fram till 04.40 imorse då hon såklart ville ha mat. Hon somna om fort därefter och lät oss sova till 8. Vi har så duktiga barn, Elias har jämt sovit hela nätter sen dag 1 så honom fick man ju väcka för mat på natten. Han var tvungen att äta var 3:e timme då han var för tidigt född.
 
Nu har sambon jobbat sin första vecka efter pappaledigheten, kändes ovant sa han men han kommer snabbt in i rutinerna och det gör jag med. Känns ju konstigt att vara ensam med barnen men det går ju. Varje tisdag är jag själv hela kvällen/natten till onsdag kväll då sambon kommer hem. Första gången i tisdags och givetvis skulle ungarna skrika samtidigt men det gick i allafall, hoppas det går bättre på tisdag.
 
Vad gör ni i helgen?
 
Blir nog rätt lugnt här skulle jag tro. Var på BVC igår med Joline och sen hon föddes för 1½ månad sedan har hon gått upp 1395 gram och vuxit 6 cm :-) så nu väger hon 4585 gram och är 54 cm lång.
 
Ville i allafall bara uppdatera lite, man har ju inte så mycket tid på dagarna att sitta vid datorn.
 
Önskar er en mysig lördag. Bilden är på Joline igår när vi var på väg till bvc
 
Kram på er
 
 
 
 
 

RSS 2.0