En underbar helg

Godmorgon!

Äntligen regn, det kan behövas efter dessa varmar dagar där det varit mellan 27-30 grader varmt varje dag. Vi har knappt kunnat vara ute för guds skull.

Lilleman vakna vid 5.30 vilket var helt okej men nu sover han igen efter en flaska välling.

Idag ska vi till stan och ha lite familjemys, blir lite shopping och sen en fika.

Vill passa på att säga GRATTIS till Madde som fyller år idag ♥

Imorgon är det morsdag och såklart ska det firas, är ju min första morsdag som mamma :) sambons föräldrar kommer hit också, så ska vi bjuda på middag, fläskfile och potatisgratäng, och till fikat blir det såklart tårta.

Imorgon kväll åker sambon till gbg i jobb och sover borta, its sucks men vad gör man.

På onsdag går jag in i vecka 12 också :) och nu är det inte såå långt kvar till ultraljudet den 7/6. Vi längtar.

Nästa fredag ska vi vara barnlediga över natten för första gången, första gången som barnlediga överhuvudtaget. Och eftersom vi inte får vara hemma för barnvakten så tar vi in på hotell den natten, på en herrgård, jätte mysigt ska det bli.

Vad är helgens planer för er?

Såhär glad blev Elias över sin nya bilbarnstol :) gullunge.

Kram på er


En ny bilbarnstol åt Elias

Godmorgon!

Elias gjorde morgon kl 6 vilket är helt okej såklart, hellre det än kl 4 :-)

Igår var det fullt upp hela dagen mer eller mindre. På förmiddagen åkte vi till tornby för att köpa en ny bilbarnstol åt lilleman, han börjar bli stor för babyskyddet nu. Det fick bli en akta craco, den kostade 2299 kr men den är helt klart värd sina pengar. Vi ville inte köpa begagnad för vår sons säkerhet går förre allt och vi ville vara säker på att den var okrockad. Vi är i allafall nöjda med vårt köp och Elias verkar trivas kanon i sin nya stol och sitter perfekt i den. Denna kan han ha till 4-5 års ålder så vi slipper köpa en ny på några år.

Därefter tog vi en fika/frukost på ett mysigt cafe, därefter åkte vi hem och gav lilleman gröt innan vi åkte till Kisa där vi skulle hjälpa en vän att flytta, där var vi hela dagen. Vi kom hem runt 20 igår kväll, så det var lite familjemys innan sonen somna vid 21.30 och vi vuxna gick och la oss 22 faktiskt, helt slut i kropp och knopp.

Idag blir det bara en massa mys med familjen, sambon är ledig imorgon och på tisdag med. Imorgon ska vi till bvc, ska bli spännande att se hur mycket lillen väger nu. På tisdag ska vi till barnmorskan.

Har er helg varit bra?

Bilden visar vilken vi köpte. Det är en sån exakt, samma färg osv med :)

Nu ska jag dricka lite kaffe och lyssna på musik medan lillen slocknade i sin babysitter en stund.

Kram på er


Äntligen fredag

Godmorgon!

Här gjorde Elias morgon redan kl 4 men som tur är somna han om vid 05.40 och sov i 1½ timme vilket jag med gjorde. Sambon började jobba halv 6 stackarn. Men när han kommer hem börjar äntligen helgen och han är dessutom ledig mån och tisdag vilket är kanon då vi ska till bvc och inskrivning dom dagarna.

Imorgon åker vi till Kisa och hjälper en kompis att flytta. Jag får inte bära nåt säger min vän pga graviditeten :) hon är så gullig så jag ska stanna i nya lägenheten och packa upp istället.



 Visst låter det mysigt och reglerna är så enkla med. Tävla du med.

Snart ska lilleman få lite mat här och sen tar vi en promenix till affären, behöver gå in på lindex och shoppa lite.

Vad är era planer för helgen?

Kram

Elias 7 månader

Godmorgon!

Ikväll kl 20.14 blir Elias hela 7 månader gamal, vart tog den tiden vägen? Den har gått så otroligt fort. Imorgon går jag in i vecka 10 också, längtar till ultraljudet den 7 juni.

Den 1:a juni ska vi vara barnlediga över natten för första gången. Barnvakten ska vara hemma hos oss och vi får absolut inte komma hit :-D så det blir att gå ut och äta och sova på hotell i en närliggande stad. Ska bli såå skönt.

Igår var vi på sjukhuset hos audinomen och gjorde avtrycken till Elias hörapparat, det gick jätte bra och lilleman var super duktig, sa inte ett ljud om det. Den 31:a maj ska vi dit igen och då ska han få sin apparat, ska bli spännande att se hur detta kommer gå.

Helgen dessutom var jätte kul men full rulle hela tiden. I lördags var vi i Kisa kl 9 på morgonen redan, vi var på kisa marken med Elias farmor&farfar samt hans gudmor och gudfar, jätte kul. Kom hem kl 18 på kvällen. På söndagen kom Madde, Rikard och lille Vincent his så vi grillade och åt gott.

Denna helgen som kommer ska vi också spendera i Kisa, Elias gudmor ska flytta och vi ska hjälpa henne med det.

Vad gjorde ni i helgen?

På bilden är det Hanna och Elias. Hanna är dotter till Camilla (Elias gudmor&min bästa vän)


Hörselmätning under narkos

Godmorgon!

Igår morse var det dags för Elias 6:e hörselmätning och denna gång sövdes han. Det gick klart bättre än de andra gångerna men han hade en liten nedsättning på hörslen så han ska få en hörapparat. Lite chockade blev vi över beskedet då ingen av oss föddes med en hörselnedsättning. Min hörselskada uppkom först när jag var några år gamal så det skulle inte vara ärfligt.

Tur det finns bra hjälpmedel. Stackarn ska snart få en hörapparat och då är han inte ens 1 år. Hoppas det kommer gå bra med allting bara.

Så mellan 7-12 var vi på sjukhuset igår, han var mycket piggare denna gång när han vaknade. Han åt bra och kissa direkt så vi fick åka hem :-) duktig kille.

Jag hoppas det blir bra väder i helgen för då ska vi till Kisa marken på lördag och sen ska vi grilla med Madde, Rikard och lille Vincent på söndag. Så det blir rätt fullt upp denna helgen.

Igår boka jag även biljetter till min mamma och hennes karl som ska komma upp i midsommar, så vi kan umgås med våra familjer på en och samma gång, det är nackdelen med att bo så långt ifrån varann ibland.

Idag är sambon också ledig så det blir att städa hemma och jag ska passa på att sova lite faktiskt :-P man får ju passa på när han är ledig ju för sen är det fullt upp med lilleman resten av veckan.

Vad är era planer för helgen?

Bilden är tagen igår en stund efter han hade vaknat ur narkosen.

Kram på er


Äntligen helg

Godmorgon!

Här vaknade lilleman 05.45 ungefär så det var bara att kliva upp men nu sover busungen igen :) det var tydligen bara mat han ville ha.

De senaste dagarna har sambon kommit hem vid 23-23.45 ungefär från jobb. Vad jag tycker om det behöver man ju inte säga, tycker det kan vara lite i senaste laget eftersom vi inte ses på kvällarna, både jag och lillen sover vid dom tiderna. Får hoppas det blir bättre nästa vecka i allafall.

Vad är helgens planer för er?

Här händer nog inte så mycket tror jag, blir nog ganska lugnt och jag ska ta igen lite sömn tänkte jag. Behöver ju vila mer nu när jag är gravid igen.

På valborg började ett cafe i närheten brinna, det tog flera timmar att släcka. Det tråkigaste var att det var en kompis arbetsplats och det var fullständigt övertänt och var inte mycket kvar dagen efter :-( jag hoppas inte den var anlagd, vem kan vara så HJÄRTLÖS? bara undrar det.

Verkar bli underbart väder idag med, så blir nog en långis med vagn och hund sen :-)

Nä nu ska jag också passa på att vila lite tänkte jag medans lilleman sover.

Önskar er en bra dag. Kram

Bilden nedan är på mig från 2007 på en fest :)


Våren är här

Godmorgon!
Hade ni en trevlig valborg? Vår var rätt mysig faktiskt, dock gick vi inte och titta på någon brasa eller liknande då alla tider inföll på lillemans ät och sovtider, så vi stanna hemma och myste hela familjen istället. Åt hemmagjorda hammburgare och sådär, det gick minst lika bra det :)
Snart helg igen, hoppas dagarna går fort nu, jag har ett sånt illamående denna graviditeten så ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen faktiskt, tänk om det är en tös denna gång :-D vore skoj med en av varje men könet spelar ingen roll bara den lill* är frisk och mår bra så.
Gick in i vecka 8 idag, de första veckorna nu går såå sakta. Den 22:a ska jag på inskrivning hos barnmorskan.
På måndag ska vår lillplutt göra sin sista hörselmätning i narkos denna gång, jag hoppas verkligen det går bra denna gång. 6:e gången gillt. Sambon tog ledigt för att vara med då jag inte tål att se när dom sätter kanyler osv på andra, på mig är det skit samma men på andra funkar det INTE, KAN INTE ENS SE PÅ TV.
Våren är här också, underbart eller hur :-) det var typ "bara" 15 grader i skuggan igår men så skönt ändå. Vi gick och tog oss en glass och lillen han bara sov i vagnen *L*
Uppdaterar lite senare. Kram på er

RSS 2.0