9 dagar kvar

God morgon!
 
Det var ett tag sedan man skrev här men det är fullt upp varje dag i princip. Vi håller på att skolar in sonen på dagis nu och är där mellan 9-12 varje dag och sen har vi varit förkylda också. Dottern och sonen är lite snoriga än men helt klart på bättringsvägen.
 
Nu är det 9 dagar kvar tills vi står framför varann och säger I DO :) börjar bli lite nervös allt.
 
På måndag kommer syrran, hennes kille och deras 3 ungar upp också. På torsdag nästa vecka kommer min mamma, min bror hans ex och deras dotter upp, och alla ska bo hos oss så det blir huset fullt. Tur man har flyttat annars hade det blivit jobbigt och omöjligt.
 
På lördag ska vi åka och bestämma vad som ska vara i bröllopstårtan :) och den kommer göras samma morgon vigslen är så mer fräch tårta finns ju inte.
 
Så allt är i stort sett klart nu för nästa fredag.
 
Idag ska vi hämta hem en vagn vi köpt åt Joline. En Emmaljunga scooter 2.0 blev det, bild ser ni nedanför. Elias har ju en likadan fast annan färg då såklart :) och vi är så nöjda med den vagnen.
 
Vad ska ni göra i helgen då?
 
Vi firar midsommarafton hos svärföräldrarna på fredag och sen ska barnen sova över där tills lördag så vi blir lite barnlediga över kvällen&natten. likaså nästa fredag-lördag.
 
Nu ska vi äta lite go frukost med sonen innan dagiset kl 9.
 
Önskar er en kanon dag
 
 

Kommentarer
Postat av: Frugnu

Hoppas du får en härlig dag.
Kram Frugnu www.frugnu.blogg.se

2013-06-19 @ 10:31:00
URL: http://www.frugnu.blogg.se

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0