Bjuder på lite bilder

Godmorgon!
 
Trots att jag ska ta det väldigt lugnt har jag oerhört svårt för det men jag gör så gott jag kan. Nu är i allafall jag uppe med en liten herre som vaknade 06.15, trodde han skulle sova längre eftersom han mellan halv 9 igår kväll till 00.00 vakna 3 ggr. Vid 00.00 höll han sen sig vaken till 01.30 så sambon fick gå ut och gå med honom även inatt. Det är pga det jag är uppe nu men blir att väcka sambon innan min mamma vaknar för hon blir ju arg om jag antränger mig för mycket.
 
Imorgon är det TUL ( tillväxtultraljud) så det ska bli kul att se lillan en sista gång i magen innan hon kommer ut till oss. Ser fram emot detta. Imorgon åker alla hem till malmö igen så förhoppningsvis sover Elias bättre efter det.
 
Igår hade vi kalas för honom lite i efterskott och det var riktigt trevligt. Tårtan jag gjorde tyckte han om. Blev ingen avencerad då han också skulle äta den nämligen.
 
Vi bjöd på smörgårdstårta också som sambon hade gjort kvällen innan, riktigt god var den och det är typ hälften kvar av den så blir nog en bit idag med.
 
Vad har ni gjort i helgen då?
 
Lägger in ett par bilder från igår då.
 
Kram
 
 
 
 
 

Hotande förtidsbörd

Godmorgon!
 
Vilken natt det varit får jag säga, jag har jätte svårt att sova just nu pga graviditeten då jag inte kan ligga som jag vill riktigt. Ovanpå detta så var Elias vaken mellan 3-5 inatt och levde om :) sambon gick ut med honom i vagnen till slut så han somna och han sover än.
 
Var till läkaren igår och det var inte direkt förändrat, dock vila och bricanyl som gäller fortfarande. Dom närmaste veckorna är avgörande nu och vi hoppas bebis håller sig inne i 2 veckor till eftersom dom inte stoppar en efter vecka 34 om bebisen vill ut då.
 
Hotande förtidsbörd är jag ordinerad vila och bricanyl för. Just nu är det jobbigt då jag i stort sett inte får göra någonting alls.
 
Igår kom min mamma, min bror och syskonbarn upp från Malmö eftersom vi ska fira Elias imorgon lite i efterskott.
 
Nu vakna visst sambon och Elias också och min mamma kommer snart upp också så jag ska väl fixa kaffe till alla.
 
Hoppas ni får en bra helg.
 
Kram

Elias 1 år

Godmorgon! Igår fyllde vårt hjärta 1 år. Det var en mysig dag för familjen bara. På lördag firas han ordentligt med mormor, morbror, farmor osv i närheten. Min mamma, min bror och Elias 2 kusiner kommer upp då. På torsdag förmiddag ska jag även på läkar undersökning igen, hoppas inte det har hänt något mer sen förra veckan. Vi vill ju att bebisen stannar i allafall en mån till i magen. Vad ska ni göra i helgen?
Ordinerad vila

Godmorgon! Hoppas veckan varit bra för er hittills?
Vår har väl varit okej. Var ju hos läkaren i måndags och mycket riktigt var tappen förkortad med merän hälften och uppmjukad så det är strängt viloläge för mig som gäller. Sambon är hemma från jobb med Elias eftersom jag inte får anstränga mig. Egentligen ville dom lägga in mig på sjukhus men jag ger det ett försök att vila hemma först.
Idag ska lilla hjärtat få sin 1 års spruta :-( på måndag fyller han år. Vad har ni för planer i helgen? händer inte mycket här i allafall. Önskar er en bra dag. Kram
Syskonvagn inköpt

Godmorgon! Sitter här och väntar på att Elias ska vakna. 08.15 ska jag vara hos läkaren och kollas lite eftersom jag har haft onda sammandragningar redan.
Igår var vi på babyproffsen med sambons föräldrar, vi fick ju en syskonvagn utav dom som tidig julklapp. En emmaljunga twin city cross, årsmodell 2013 blev det. Den hade kommit in i butik bara några dagar tidigare så vi hade tur för egentligen skulle vi ha en babytravel dublin men det ändrades. För övrigt har helgen varit riktigt bra och Elias sover jätte bra nu. Den senaste veckan har han vaknat typ halv 8 varje dag utom igår då sov han till 9 :-O. Har ni haft en bra helg? en vecka kvar till vår sötnos fyller 1 år. Nästa vecka får vi besök från malmö. Nu blir det kaffe innsn skrutten ev vaknar. Ett par bilder på nya vagnen. Kram på er
Vecka 29-79 dagar kvar

Godmorgon!
 
Dags att blogga lite igen såg jag. Tiden den bara rusar förbi. Jag har gått in i vecka 29 och har 79 dagar kvar till beräknad förlossning. Elias fyller1 ÅR om 13 dagar, kan knappt förstå det faktiskt. Elias har snart 5 tänder, han var rätt sen med det men det var tydligen bra eftersom dom då håller bättre längre. Just nu har han 3 på g samtidigt så han kan upplevas lite gnällig emellanåt.
 
Syskonvagn är fixad också. Blev en babytravel dublin. Kostade visst 6000 kr och då ingår en hårdlift till bebisen med och denna vagn kan dom ha tills dom väger 18 kg styck. Vi fick denna av svärföräldrarna i tidig julklapp. Oerhört tacksamna är vi i allafall, skönt att den delen är löst nu. Blir nog att hämta hem den på söndag eventuellt.
 
Dom nyare modellerna för nästa år kommer ut i november/december och så länge vill vi inte vänta ifall lillasyster skulle titta ut tidigare hon också.
 
Imorgon ska jag till barnmorskan, det är dags att göra glukosbelastning nr 2 som jag också hoppas visar bra så jag slipper gravid diabetes denna gång. Nästa torsdag ska Elias också få sina 1 års sprutor :-( inget man ser fram emot men det är ju för hans skull.
 
Den 18:e kommer min mamma, storebror och mina syskonbarn upp för att fira Elias den 20:e. Så det är mycket denna månad som vi ser fram emot.
 
Den 22:a ska jag göra ultraljud igen, ett sk tillväxt ultraljud (TUL) för att se hur stor/liten bebisen är. Detta gör man bara om man har särskillda anledningar till det.
 
Sambon ligger och sover men det är dags att väcka honom snart tycker jag allt. Han börjar jobba ikväll så han jobbar borta ikväll/inatt och kommer hem imorgon och då är han ledig på torsdag med :-)
 
Detta är lite av vad som händer i mitt liv just nu. Hoppas ni mår bra i allafall.
 
Kram
 
Vårt fina hjärta hos farmor förra helgen.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0