Barnfri påsk

Godmorgon!
 
Ber om ursäkt att jag inte bloggat på länge men det har varit otroligt mycket sista tiden och vi verkar aldrig bli riktigt friska heller. Börja ju med att jag blev förkyld och Elias blev magsjuk, därefter hamna Joline på sjukan pga RS virus, när Elias blev fri från magsjukan blev han tokförkyld, därefter sambon och nu har Elias en lättare form av ögoninflammation också.
 
Men vinnaren är kontaktad i allafall för att få sitt presentkort som tack för hjälpen i tävlingen :-)
 
Igår var vi och skrev på kontraktet till nya lägenheten. Vi byter upp oss från 71 kvm till 110 kvm. En 4:a på tvåplan. Känns otroligt skönt och barnen får då vars ett rum också. Vi vill inte dom delar rum eftersom Joline vaknar på nätterna och dom lär väcka varann så sömnen skulle bli rejält stört hos alla.
 
Idag ska vi till sambons föräldrar och lämna barnen. Dom ska vara där över påsk medans jag och sambon drar på kryssning imorgon på tu man hand. Kommer såklart sakna dom men det ska bli riktigt skönt att få vila ut och få lite ny energi.
 
Vad ska ni göra i påsk?
 
Nu ska jag ge Elias lite gröt innan Joline och sambon vaknar.
 
Hoppas ni får en bra dag.
 
 
 
 
 

Tack mina fina läsare

Ni ska bara veta hur tacksam jag är emot er som har röstat på vår lilla prins. Han har 10 röster merän tvåan nu och ligger därmed 1:a :-) tack för det solstrålar.
 
En underbar lördag är det med, jag och ungarna gick upp vid 6.30 medans sambon kom upp vid 7.30 ungefär. Tänkte låta han sova ut men längre än så kunde han visst inte sova.
 
Har gjort ordning i Elias rum, dammsugit och tvättat golv och ska tvätta hans matta också så det är fin där inne nu. Övriga lägenheten städar vi imorgon innan vårt fikabesök kommer.
 
För övrigt blir det att gå ut lite med barnen sen och sen blir det helt enkelt bara en lugn och mysig lördag med finaste familjen. Tänkte baka en kladdkaka eller blåbärs cheescake till imorgon också.
 
Vad har ni för planer i helgen?
 
Bilden är på våra fina hjärtan :) Elias är så snäll mot lillasyster och tycker så mycket om henne, än så länge i allafall ;-) haha man vet ju hur det lär bli när dom blir större.
 
Önskar er en underbar dag. Kram till er
 

Hjälp oss med era röster-vinn 300 kr i presentkort

Godddag :)
 
Snart helg igen, så skönt det ska bli. Här blir det städning och en fika med några vänner i helgen. På måndag kommer min mamma upp och hälsar på.
 
Jo det är såhär att min son är med i en tävling på facebook där första pris är en läragå vagn samt en 3 delad servis. Det jag vill att ni snälla människor där ute ska göra är följande.
 
1: Gå in på semper barnmat på facebook
2: Gilla applikationen (när rösten är lagd går detta att ta bort igen)
3: Klicka på koka soppa & tävla
4: Väl populärast och där ligger just nu min son 2:a med 56 röster. Klicka på bilden och rösta längst ner.
 
Inte så svårt, så kom igen nu visa hur godhjärtade ni är :)
 
Dessutom av er som röstat (jag kan se det) och som lämnar en kommentar här på bloggen att ni röstat kommer jag lotta ut ett presentkort på 300 kr i valfri butik som vinnaren väljer. Tävlingen avslutas på måndag och då kommer en vinnare utses.
 
Bilden nedan är den som min son tävlar med så ni vet det.
 
Lycka till
 
 
 
 
 

Joline på bättringsvägen

Godmorgon!
 
Här var det visst morgon kl 5.30 enligt lillan men det är helt okej. Hon har ju sovit från 19.30 igår kväll tills 5.30 så jag klagar absolut inte.
 
Joline fick komma hem i måndags från sjukhuset. Hon är helt klart mycket bättre än i söndags även om hon hostar en hel del fortfarande, min stackars snutta. Elias är genomförkyld också. Jag börjar dock bli frisk från min förkylning nu, så skönt.
 
Sambon har varit hemma denna vecka med mig och barnen eftersom båda är sjuka så behövs lite extra hjälp men på måndag börjar allvaret igen i allafall.
 
2 veckor kvar tills jag fyller 25 ;-) (31 år) haha. Min mamma kommer upp om 10 dagar.
 
På onsdag blir vår dotter 3 månader och Elias blir 17 mån på fredag nästa vecka. Sjukt vad fort tiden går.
 
Bilden på Joline är i måndags när dom kom hem från sjukhuset, så himla fin tjejja vi har.
 
Vad ska ni göra i helgen?
 
Här blir det nog bara lugnt, inget planerat i allafall.
 
Nu hör jag Elias snacka i sovrummet så får avsluta här. Ha en underbar dag.
 
Kram
 
 

Underkläder på nätet

Jag har sedan Joline föddes letat efter en BRA bh. Tyvärr har varken lindex eller HM några fina i den storleken jag behöver, dvs 85D.
 
Det har tagit lång tid men till slut hitta jag en sajt som säljer jätte fina underkläder för personer som har större byst och även är lite mulliga som jag är.
 
Evas underkläder är en sida jag älskar. Där finns så mycket fint jag skulle vilja ha. Jag kommer garanterat köpa mina underkläder där till bröllopsnatten också, har redan valt ut det jag vill ha :)
 
Så ni som har stor byst så är detta sidan för dig, gå in och kolla.
 
Underkläder i sig tycker jag också om. Det är skönt att kunna piffa till sig ibland, att få känna sig fin och sexig är en morot för oss med dåligt självförtroende.
 
Kram till er

Gratisbio

Är ni medlemar där? om inte så bli det gärna via min länk, det tjänar vi båda på.
 
Vad tycker ni om gratisbio? Själv tycker jag det är en kanon sida. Det är otroligt lätt att tjäna poäng. Visst det går inte jätte snabbt men man får ha is i magen. Jag har hittills fått presentkort på nelly för 1500 kr och beställt ett presentkort för 150 kr där. Nu är mitt mål att samla så mycket poäng jag bara kan resten av året sen ska jag plocka ut presentkort på guldfynd.
 
Så är ni inte medlemar så bli det nu, ni kommer inte ångra er. Man tjänar poäng på vad man än gör i stort sett. Om man inte vill ta del av erbjudanden kan man tjäna upp mot 100 poäng gratis om dagen i form av ett gästboksinlägg, besöka hemsidor osv.
 
 

Jourcentralen med Joline

Godmorgon!
 
Här har natten varit oerhört jobbig. Jag har vaknat en gång i timmen hela natten för lillan har hostat så hemskt att hon vaknar och blir ledsen. Sambon fick gå ut och gå en sväng med henne kl 4 i morse också och då slockna hon gott igen utan hosta.
 
Nu har hon haft hostan 1 vecka imorgon och det har bara blivit värre så tidigare i morse ringde vi 1177 som fixade en tid hos jourcentralen kl 9.30 för Joline. Väntar här på att sambon ska höra av sig nu nämligen. Har tagit en duch, dammsugit av, sorterat ut Jolines kläder som är för små osv för att fördriva tiden.
 
Igår var vi i Kisa en sväng hos barnens farmor&farfar. Lika trevligt som vanligt annars har helgen varit relativ lugn.
 
Har ni haft en bra helg?
 
Fick ett sms nyss av sambon att dom är på barnklinken där lillan får inhalera slemlösande. Min lilla flicka :-( läkarna har misstänkar om RS viruset :(
 
Nu har Elias vaknat efter sin lilla lur så nu ska jag vara lite social med honom.
 
Hoppas ni får en fortsatt bra dag.
 
Kram på er
 
 

Stolt mamma

Godmorgon!
 
Har inte uppdaterat på ett bra tag så det är väl dags. Vi hade det riktigt trevligt i malmö utom att Elias blev sjuk natten till i måndags. Blev väckt utav mamma kl tolv på natten som sa att Elias bajsat ner sig så det var bara att gå upp, och jo det hade han gjort och började även att spy rätt ut. Det blev att byta sängkläder och ducha av Elias som sedan somna om gott igen och fick sova bra resten av natten.
 
Vi åkte hem i måndags eftermiddag till Linköping igen och likadant på tåget, Elias spydde rätt ut. I tisdags var han så dålig att vi åkte in akut med honom på kvällen men INGEN hjälp fick vi. Han hade gått ner 1 kg och varken åt eller drack vid detta laget, var så svag att han inte orka annat än att sova. Sjukvården idag litar jag inte på alls. Dom tyckte tydligen det var fullt normalt, jävla inkompententa idioter, blir så arg när det gäller ett litet barn som behöver hjälp.
 
Tack och lov blev han bättre och sen i onsdags har han fått behålla det han ätit och vikten börjar gå uppåt igen. Nu mår han bättre i allafall.
 
Joline är snart 3 månader och har sedan hon föddes totalvägrat sova utan sin overall, troligen pga värmen. Men igår och inatt på första försöket att vänja henne av vid detta sov hon i sin säng HELA natten utan overallen. Så stolt över vår duktiga flicka, hoppas nu detta fortsätter.
 
Nu kan jag avslöja att till sommaren så ska vi GIFTA OSS :) bara några mån kvar nu.
 
Blir även en "bröllopsresa" utomlands en vecka bara vi två i juli också. Vi har en massa planerat nu så fram till jul är vi fullbokade med något varje månad utom september&november som är lugnt.
 
16 dagar kvar så kommer min mamma upp hit, jag fyller den 21:a så hon ville vara här då. Nästa månad ska Joline döpas också.
 
Vad har ni för planer i helgen?
 
Blir rätt lugnt här, ska åka till Kisa idag och hälsa på barnens farmor, farfar och farbror, lika trevligt varje gång :)
 
Alla sover dessutom fortfarande nu så jag ska passa på att dricka kaffe och njuta av lugnet.
 
Kram på er ♥

RSS 2.0