Stolt mamma

Godmorgon!
 
Har inte uppdaterat på ett bra tag så det är väl dags. Vi hade det riktigt trevligt i malmö utom att Elias blev sjuk natten till i måndags. Blev väckt utav mamma kl tolv på natten som sa att Elias bajsat ner sig så det var bara att gå upp, och jo det hade han gjort och började även att spy rätt ut. Det blev att byta sängkläder och ducha av Elias som sedan somna om gott igen och fick sova bra resten av natten.
 
Vi åkte hem i måndags eftermiddag till Linköping igen och likadant på tåget, Elias spydde rätt ut. I tisdags var han så dålig att vi åkte in akut med honom på kvällen men INGEN hjälp fick vi. Han hade gått ner 1 kg och varken åt eller drack vid detta laget, var så svag att han inte orka annat än att sova. Sjukvården idag litar jag inte på alls. Dom tyckte tydligen det var fullt normalt, jävla inkompententa idioter, blir så arg när det gäller ett litet barn som behöver hjälp.
 
Tack och lov blev han bättre och sen i onsdags har han fått behålla det han ätit och vikten börjar gå uppåt igen. Nu mår han bättre i allafall.
 
Joline är snart 3 månader och har sedan hon föddes totalvägrat sova utan sin overall, troligen pga värmen. Men igår och inatt på första försöket att vänja henne av vid detta sov hon i sin säng HELA natten utan overallen. Så stolt över vår duktiga flicka, hoppas nu detta fortsätter.
 
Nu kan jag avslöja att till sommaren så ska vi GIFTA OSS :) bara några mån kvar nu.
 
Blir även en "bröllopsresa" utomlands en vecka bara vi två i juli också. Vi har en massa planerat nu så fram till jul är vi fullbokade med något varje månad utom september&november som är lugnt.
 
16 dagar kvar så kommer min mamma upp hit, jag fyller den 21:a så hon ville vara här då. Nästa månad ska Joline döpas också.
 
Vad har ni för planer i helgen?
 
Blir rätt lugnt här, ska åka till Kisa idag och hälsa på barnens farmor, farfar och farbror, lika trevligt varje gång :)
 
Alla sover dessutom fortfarande nu så jag ska passa på att dricka kaffe och njuta av lugnet.
 
Kram på er ♥

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0