Svensk sjukvård suger

Gah jag blir faktiskt fruktansvärt arg. Elias har sen han var ca 8-9 månader haft problem med sin mage så det är över 1 år nu, ni kan ju tänka er. Det hela börja med mkt uppstötningar och kräkningar som sen gick över till magont. Han kan inte ens äta som en normal 2 åring bör göra för då får han ont i magen så han får typ gröt&macka på morgonen, middag på dagis runt 11.20 sen en liten yoghurt på eftermiddagen hemma och en risifrutti eller nåt innan han ska sova, det är ALLT han äter på en dag, mer går tyvärr inte att ge han pga magen.
 
Vi har varit på BVC massor med gånger, det var prova olika saker hit och dit vilket inte gav resultat. Dom gav oss en tid till sjukhuset till slut och det var samma sak där, prova dit och prova dat, asså jag blir galen.
 
Nu är det värre än tidigare och nu idag ringde vi läkaren vi var i kontakt med i sommras, dom skulle skicka en tid till honom och vi blev lättade, denna gång skulle vi inte ge oss. Men så ringer dom upp igen och ber oss prova något lavemang från apoteket, alltså dom är ju rubbade.
 
Vi ska prova detta och läkaren ringer imorgon, men vi kommer ljuga. Vi kommer slås och kämpa för vår son så han kan få må bra någon gång. Vi är säkra på att något är fel i magen på honom och det ska kollas upp, punkt.
 
Jag funderar starkt på att gå ut i tidningen. Vad krävs för att ett barn ska få hjälp i Sverige?
 
Någon som kan förklara det för mig. Är det meningen att ett barn ska lida över 1 år utan att få hjälp och kanske lida helt i onödan.

Elias 2 år

God morgon!
 
Denna vecka har det varit fullt upp. Min mamma och barnens kusin har varit här hela veckan, dom åker dock hem idag. I tisdags fyllde vår stora kille 2 år, gud vad tiden går fort. Vi fira lite då samt att vi fira lite igår med allihopa dvs sambons föräldrar, syskon och respektive. Blev riktigt lyckat och vi är jätte nöjda.
 
Elias fick massor av presenter som han verkligen tyckte om samt pengar insatta på sitt sparkontö av både mormor, farmor&farfar och oss.
 
Igår efter barnen somnade gick jag och mannen och basta en stund, lite tid på tu man hand. Det var härligt och det behövdes eftersom barnen varit sjuka 1 mån nu, tror dom varit friska 3-4 dagar totalt senaste månaden, så det har blivit en hel del vaknätter pga det. Elias är bättre nu som tur är så han sover hela nätter igen.
 
Har ni haft en bra helg?
 
Instragam har jag tyvärr inte , skapa ett konto för länge sen men förstod inte hälften så jag la ner det :) använder bara facebook för det mesta men kanske skulle ge det ett nytt försök.
 
Bilderna nedan är på Elias födelesedagstårta och på barnen igår 19/10.
 
Nu ska jag roa barn och vänta på att dom andra ska vakna. Önskar er en bra dag.
 
 
 
 

Grekland

Grekland är ett underbart land. Vi var där april/maj 2011 och hade precis innan fått veta att vi vänta vårt första barn. Jag har tidigare varit i spanien, Turkiet och Cypern men Grekland fastna jag så himla mycket för.
 
När vi firar 1 år som gifta 28/6 2014 har vi planer på att åka dit igen, ska bli helt underbart. Då utan barnen eftersom detta blir som vår bröllopsresa då vi inte haft varken tid eller möjlighet till det ännu.
 
Just nu sitter vi och kollar massa olika priser på hotell osv i Grekland, gärna med all inclusive.
 
Sitter och kollar på Flygstolar just nu och dom verkar ha väldigt bra priser just det datumet vi ska åka. Kanske borde vi boka flygstolar och hotell för sig för att komma undan relativt billigt eller vad säger ni?
 
Både jag och min man är människor som älskar att resa och upptäcka världen tillsammans och när barnen blir lite större ka givetvis dom få följa på våra resor också.
 
Kram
 
 

RSS 2.0