En shoppingdag med Elias och mamma

Godmorgon!
 
Befinner mig i Malmö just nu, var typ 6 månader sedan jag var här nere senast. Har varit här sen i fredags eftermiddag och ska åka hem på torsdag igen tänkte jag. Självklart är Elias med ner.
 
Hade en trevlig dag igår med Elias och min mamma. Vi gick och shoppa lite vinterkläder åt lilleman bland annat.
 
Overall till Elias
Mössa till Elias
Tjock tröja till Elias
Strumpor till Elias
Mammaleggings till mig
2 toppar till mig
2 amningsbhar till mig
2 bodysar till bebisen i magen
 
Allt detta gick på under 1000 kr så det var mycket man fick för pengarna tycker jag.
 
Händer nog inte så mycket här idag, vi ska ner till min mosters stuga eftersom mamma, min moster samt mormor&morfar brukar spela kort och fika på tisdagar, så då följer jag och Elias med. Ikväll kommer nog syrran upp på fika här hos mamma.
 
Lägger in ett par bilder på mina köp utom det jag köpte till mig.
 
Har ni haft en bra helg då?
 
Kramar
 
 
 

Mycket har hänt på kort tid

Hej!
 
På tiden att jag bloggar lite, det har hänt så mycket på kort tid nu. Dagen efter kryssningen kom min mamma så den veckan var det fullt upp.
 
Elias har lärt sig att ställa sig upp mot möblerna här hemma, så nu är det ingen lugn stund alls på dagarna :) dessutom har han fått dagisplats from november i år. Sen är det drygt en mån kvar tills han blir 1 år, herregud.
 
Jag har gått in i vecka 26 nu och har 103 dagar kvar till BF, snart nere på tvåsiffrigt. Så tiden går fort och någon syskonvagn har vi inte än, börjar bli dags att ordna det nu med.
 
Fredagen den 31 augusti var vi på 3D ultraljud hos Anders Selbing, så underbart och han såg också att det var en flicka och är typ 100% säker på det :-) jätte kul med en av varje tycker vi. Det sparkas och bökas dagligen i magen, men det är ju hur mysigt som helst att känna.
 
Sambon har jobbat en vecka nu, hans 2 veckors pappaledighet gick otroligt fort också.
 
Jag älskar verkligen mitt liv, att vara mamma är något av det underbaraste jag varit med om.
 
Vad gör ni i helgen då?
 
Blir mest bara lugnt här faktiskt, jag har ju åkt på en jäkla foglossning denna gång så jag kan inte gå för långt eller anstränga mig för mycket utan att få ont och sammandragningar, så jag tar det så lugnt jag kan.
 
18 Oktorber kommer mamma, min bror och mina syskonbarn upp hit för att fira Elias. Han fyller den 15 oktorber men vi firar honom den 20:e.
 
Nej nu ska jag börja med maten så vi kan äta samtidigt som lilleman om en timme, så jag önskar er en bra dag.
 
Bilden är från 3D ultraljudet ♥
 
 
 
 
 

RSS 2.0