Förkylningsastma

Godkväll!
 
Sitter här med två barn som sovit i snart 1,5 timme redan. Elias fick jag hämta från dagis efter 1 timme idag, han är fortfarande förkyld och har en otäck hosta så jag var till VC med honom idag. Förkylningsastma kom dom fram till, så dom skickade remiss så dom får kolla så han inte har astma annars också. Sen fick vi recept på en massa grejor som vi skulle ha hemma, så han kan inhalera medicin hemma istället. Jobbiga och trista nyheter.
 
Joline snorar hon också fortfarande, får hoppas dom blir friska snart.
 
2 veckor och 5 dagar kvar till Elias fyller 2 ÅR, det känns ofattbart. Vad tiden går fort.
 
För övrigt så tänkte vi åka till busfabriken i helgen men vi får se hur Elias mår osv. Han är pigg osv ändå men hostar han lika mkt då som nu så stannar vi hemma och myser istället.
 
Nu är i stort sett hela lägenheten klar med tapseringen, ovanvåningen+barnens rum klart, vardagsrummet&hallen klart. Typ köket nu och i trappen kvar, blir så skönt att få ordning på riktigt sedan.
 
Vad har ni för planer i helgen?
 
Vi trivs som fisken i vattnet i nya lägenheten. Har absolut inget att klaga på alls.
 
Kram
 
 

Förkylda barn

Godkväll!
 
Två förkylda barn sover, mannen är på jobb tills imorgon kväll och jag gör inte så mycket så jag passar på att blogga lite.
 
Elias är som sagt liten för sin ålder, han föddes 1 mån för tidigt också. Joline är perfekt för sin ålder och hon kommer troligen växa ifatt sin bror relativt fort. Det skiljer bara 10 cm på längden på dom två nu trots att Elias är 2 år snart och Joline blir 1 år på lucia.
 
Har nu shoppat vinteroverallerna till båda barnen så det är avklarat. Bara skor och mössor,vantar osv kvar men det provar vi i affär först innan vi köper.
 
Bilden är tagen härom dagen på mig och barnen innan vi lämna Elias på dagis.
 
Vad har ni för planer kommande helg? Här blir det troligen ett besök på busfabriken med en vännina och Elias och hennes barn. Ser vi fram emot. Blir första gången för Elias i såfall.
 
Ville bara uppdatera lite så ni vet att jag lever :)
 
 
 
 

Im back

Halloj på er!
 
Jag har inte slutat bloggat, utan haft en välbehövlig paus bara.
 
Min viktnedgång gått rätt bra. Jag har sen den 18/7-26/8 dvs ca 40 dagar gått ner 6 kg på. Dock utan slanka utan genom att äta rätt osv. Jag har slutat helt med socker i kaffet ex, unnar mig bara på helger osv.
 
Nu imorgon börjar min man jobba efter drygt 2 månaders semester&pappaledighet. Kommer bli ovant med barnen men det ska väl gå. Som tur är så har jag rätt lätta barn :) dock blir vi själva mkt denna vecka då sambon åker imorgon kväll, kommer hem måndag kväll, åker tisdag kväll, kommer hem onsdag kväll och åker torsdag kväll men det blir ju bra lön för det :) och just nu efter såhär lång semester behövs ju det, komma ifatt sig lite med ekonomin.
 
jag har ju även Elias på dagis mån-ons 9-14 så jätte kämpigt blir det ju inte.
 
Jag hoppas alla haft en bra sommar?
 
Barnen dom växer på bra, nu skiljer det bara 10 cm på längden på dom, så Joline lär växa om storebror rätt snart då han är lite liten för sin ålder.
 
Bilden är tagen i morse så den är helt färsk och ny.
 
 

RSS 2.0