Så stolt över vår kile

God morgon!
 
Jag hoppas veckan har varit bra? Vår vecka har varit bra på alla sätt och min mamma är här och hälsar på just nu. Dessutom har min man fått bättre arbetstider så han sover hemma varje natt nu i fortsättningen istället för att sova borta en-två ggr i veckan så det känns skönt.
 
Som rubriken lyder är vi riktigt stolt över vår son. Han har nu den senaste veckan sovit i sin själsäng där vi tagit bort långsidan så han kan gå ur&i själv. Han har sovit i den så fint hela kvällarna och nätterna utan att gå upp en enda gång, vi är riktigt stolta måste jag få säga, så duktig han är.
 
Dessutom har Joline börjat sova hela nätterna igen utan att vakna alls, känns skönt.
 
I torsdags var vi äntligen på sjukhuset, efter många om och men och massa tjat röntga dom Elias mage så nu väntar vi bara på vad bilden visade och han var så duktig då också även fast han hatar sjukhus.
 
För drygt en månad sedan fyllde Elias 2 år, hela två år har gått sen han kom till världen. Otroligt vad fort tiden går och om mindre än en månad blir vår lilla lucia 1 år, stoppa tiden någon.
 
Till helgen har vi nog inte så mycket planerat, får se om svärföräldrarna kommer förbi, dom brukar titta förbi när man minst anar det :-P
 
Bifogar en bild på en glad Joline som togs idag 16/11 2013
 
Önskar er en trevlig helg.
 
 

Äntligen

God morgon!
 
Vi välkomnar ännu en förkykning hos båda barnen, en vecka fick dom vara friska innan det var dags återigen. Jäkla vintertider, det är väl det värsta med denna årstiden.
 
Dock är Elias pigg i övrigt så han går på dagis ändå och dom ringer ju om han måste hem.
 
Dessutom kommer troligtvis Elias få gå på dagis torsdag och fredag också. Hörselvården skulle skicka ett intyg på att han behöver det, annars har jag bara rätt till 15 tim/vecka.
 
Dessutom har läkaren efter 1,5 år fått tummen ur röven och skickat remiss så dom ska kolla Elias mage, varför han har så ont osv, ett steg i rätt riktigning så det känns bra.
 
För övrigt är allting bra, julen närmar sig, det är 1,5 månad kvar tills lillan fyller 1 år :-O sjukt vad tiden går.
 
Idag ska spiralen ut pga personliga orsaker, nej vi ska inte skaffa fler barn, inte än i alla fall. Ska bli skönt att få bort den.
 
Bilden på barnen är tagen härom dagen, älskar den. Riktig syskonkärlek det <3
 
Jag hoppas ni får en fortsatt bra dag.
 
Kram
 
 

RSS 2.0