Lillen är sjuk igen

Godmorgon!
Sitter här och väntar på att min mamma och min sambo ska vakna. Jag och lilleman har varit uppe drygt en timme och han har ätit och fått ren blöja, så nu är han nöjd :-) för stunden i allafall.
Igår kväll blev lilleman sjuk igen, jätte täppt i näsan så han har svårt att andas och hostar så otäckt, låter typ som falsk krupp sa min mamma, men natten har ändå varit helt okej, har fått gå upp ibland men har fått sova några timmar i allafall. Natten till igår var värre, då gick jag upp ca 10 ggr mellan 00.15-05.30 för att stoppa in nappen. Till slut bad jag min sambo gå upp så jag fick sova en stund, var så trött i huvudet att jag inte kunde stå på benen.
Idag blir det att städa lite, laga middag osv för kl 16 kommer lite släktningar osv och firar min 30 års dag i efterskott. Ska bli riktigt trevligt faktiskt.
Den 21/4 åker jag och lilleman till GBG och hälsar på några vänner som jag känt i många år, ska bli super kul men lite nervös är man ju för jag har ju aldrig åkt tåg med lillen ensam, och innan dess ska vi skaffa en annan vagn, som är lite mindre, typ som en paraply sulky fast en rejälare.
Vad ska ni göra i helgen då?

Kram på er

Mot Malmö idag

Godmorgon!
Runt 12 tiden tar vi bil och styr mot Malmö, ska hälsa på min familj där nere.
Snart dags att väcka sambon känner jag för vi har inte ens packat så vi har lite att göra. Bilen är i allafall fulltankad så vi slipper göra det sen.
Elias bestämde sig för att vakna runt 06.15 idag :) bättre det än natten till igår, då var vi uppe och härja mellan 02.15-04.30 :) busunge alltså.
Nu sitter jag och dricker kaffe och slö surfar lite och hoppas på att lilleman kan somna en stund till så jag kan packa utan problem.
Vad är helgens planer för dig/er?

På lördag ska jag bli firad av familjen det är väl det vi planerat sen ska vi umgås med familjen och sen SKA vi hinna med minst ett besök på favorit restaurangen då vi inte hann det förra gången vi var nere.
Annars ska jag njuta av helgen med min familj. Om ett par veckor blir vår lille älskling 6 månader, fy tiden springer ifrån en ju. Han drunkna i strl 50 när han föddes, nu passar strl 68 perfekt.
Önskar er en underbar dag :) Kram på er

Pappa jag kan själv :-)

Godmiddag!
Vill börja med att säga att det INTE går att göra mellanslag. När inlägget skrivs ser det bra ut men trots det sitter all text ihop när jag sparar och publicerar inlägget, fel på blogg.se? tror nog det
Passar på att skriva ett inlägg nu medans lillen sover, snart dags att väcka honom då han ska äta lite middag. Som jag tidigare visat och skrivit så har ju lillen börjat med gröt och smakportioner nu, och han vill gärna ha en egen sked också, som ni kan se nedan. Helst ska man äta med hela ansiktet ♥ sötunge.
Imorgon jobbar sambon sista dagen för denna veckan, sen på torsdag drar vi ner mot Malmö och hälsar på min familj och firar mig lite i efterskott.
Har veckan börjat bra för er?

Så fort vi kommer hem igen ska jag börja med cambridgekuren, typ som en kickstart på min viktminskning. Har ju druckit detta förr och jag mådde jätte bra och hade energi som en jag vet inte vad. Så idag fick jag hem 30 påsar jag köpt, blir att köpa lite till men detta är ju en början. Ska köra ren kur dvs 3 påsar om dagen och minst 2 liter vatten. Klara jag det innan så gör jag det nu med.
Funderar även på att åka till GBG när vi kommer hem från Malmö. Har en vän där nere som inte mår så bra och jag tror att han skulle behöva en vän att prata med, och sen blir det att hälsa på en annan kompis, Johanna som det var evigheter sedan jag träffade, det var innan vi fick barn. Såklart följer Elias med i såfall för  C jobbar ju.
Nu ska jag avsluta här men kanske skriver lite senare istället.
Kramar

Bild på frukttårtan

Helgen har varit underbar och bra på alla sätt. Sambon ska gå upp halv 4 imorgon bitti för att åka till jobb, alternativet var att åka ikväll men det ville han inte utan vill vara hemma hos oss.
Igår hade vi lite besök här eftersom jag fyllde 30 i onsdags, riktigt trevligt var det. Jag gjorde en frukttårta och Christian gjorde cocostoppar som vi bjöd på, uppskattat var det. Det var sambons föräldrar och hans bror samt Maria och Emma och deras små prinsar som var på besök. Fick flera kommentarer om att tårtan var god, vilket ju känns bra.
Innehöll vaniljkräm, hallonsylt, grädde med hackade mandariner i och sen dekorera jag den med färsk frukt, jag själv tyckte om den också :-) nästan hela tårtan gick åt.

Vad har ni gjort i helgen?

Idag blir det nog bara en lugn dag, ska åka till Ö&B en sväng i allafall och handla lite tvål och såna saker där. Blir nog en långis med vovven också när det är såhär fint väder.
På torsdag åker vi till Malmö och hälsar på min familj och firar mig där nere på lördag, ska bli kul att få träffa familjen och släkten igen.
Lägger in en bild på tårtan som jag faktiskt blev nöjd med.
Önskar er en bra dag.
Kram

Lite vår shopping till lilleman

Godmorgon!
Här vakna både jag och Elias kl 6, pigga och glada. Tyvärr är jag fortfarande förkyld, snorig och ont i halsen men Elias är i allafall kry han vilket är det viktigaste.
Sambon kom hem igår trots allt och sov hemma, fast det resultera i att han fick gå upp typ 4 i morse istället. Igår var vi ute och åt, blev taco buffe, skit gott var det i allafall. Därefter blev det lite shopping åt lilleman, nu när det börjar bli varmt så behöver han en tunnare jacka och mössa så det köpte vi åt honom. Snart dags att ta bort åk påsen i vagnen med känns det som.
Vad ska ni göra i helgen? Här blir det nog bara lugnt och jag hoppas jag kryar på mig i allafall. Hatar att vara sjuk alltså, vet inte hur många år sedan sist det var.
Lägger in en bild på jackan och mössan vi köpte igår.
Önskar er en bra dag för det ska jag försöka ha trots min förkylning.

På ett jävligt humör

Ja nu är jag på ett över jävligt humör, det gick på några minuter bara. Hela förmiddagen har jag varit på bra humör, livet har varit underbart och allting, när jag sen pratar med min sambo visar det sig att han kommer hem först imorgon kväll och inte ikväll. Ja som sagt jag har sagt min åsikt om hans jobb osv och håller fast vid det, man kan nästan tro att han är deras enda anställda. Ska han åka från karlstad till småland idag också, jösses dags att skärpa till sig och sluta utnyttja sina anställda.
Annars är det bra, min 3o års dag blev också förstörd pga hans j*la chef, han var tvungen att åka tidigare än han egentligen skulle så vår mysiga restaurang besök gick åt skogen. Undra om dom känner sånt på sig. Tack och lov har jag underbara Madda som kom förbi en stund och lämna en present :-) ett par örhängen, tack gumman.
Jag kan inte sluta fundera på hur många ggr i månaden som cheferna sover borta från familjerna, förmodligen ingen gång alls för det gör ju deras anställda som har barn, vet ju att en av cheferna inte har barn så.
Händer förmodligen ingenting här idag, blir väl en likadan dag som igår, med andra ord kass.
Hoppas ni har en bättre dag än mig.
Kram

30 års dagen är här

Godmorgon!
Här vakna jag och Elias runt 6.30, som tur är så är Elias feberfri idag vilket känns bra. Jag däremot är lika snorig som igår tyvärr, så det blir väl en lugn dag här hemma.
Blir ev att gå ut och äta gott senare idag innan sambon ska iväg ikväll och jobba. Hela familjen är vakna nu, ovanligt faktiskt annars brukar min sambo sova vid denna tidpunkten.

Vad ska ni göra idag då?

Under veckan nu ska jag väl baka, får ju lite besök på lördag av några vänner och svärföräldrarna. Tänkte bjuda på tårta och lite sånt.
Och till er som undrar så har Elias ingen sjukdom, att han inte har hår betyder ingenting, han är för guds skull bara 5 månader. Mitt kusinbarn fick hår först efter 1 år så det är inte så ovanligt. Så nu slipper ni fråga det :-)
Kram

Sjukstuga här hemma

Varken jag eller Elias mår så bra. Elias har lite feber också. Igår när han la sig hade 37,6 dvs ingen feber men halv 5 i morse stod den på 38,6 så det blev en alvedon ju och lite mat och sen somna han om och febern sjönk men är lika hög nu igen. Jag är snorig och tilltäpt i näsan samtidigt, kliar i halsen osv, lagom till imorgon när man fyller 30 år.
Mår vi bra och lillen inte har någon feber ska vi gå ut och äta imorgon eftersom jag fyller 30 och sambon ska iväg på kvällen och jobba och vara borta över natten :-(
Så ikväll blir det bara mys med familjen och förhoppningsvis mår man bättre imorgon.
Vad gör ni ikväll?

En febrig kille på mitt bröst

5 månaders kontollen över

Gokväll i stugan!

Passar på att skriva lite medans lillen sover, han har ju fått sina 5 månaders sprutor idag så han är rätt gnällig och trött nu, stackars liten. På ungefär 1 mån, lite mindre har han gått upp 715 gram och vuxit 3 cm :-) det ni. Så idag vägde han 7235 gram och var 63 cm lång, han börjar bli stor och nu är kurvan på gränsen att bli normal, dvs han är nästan lika stor som han skulle varit om han föddes när han skulle.

För övrigt har vi ätit lite här, ska snart fika framför 112 på liv och död tänkte vi. Vaknar lillen så ska han få sig ett bad innan det blir mat och sen sängen för natten.

Hämta även ut ett paket idag med lite scrapbook grejer i, jätte nöjd blev jag i allafall.

2 dagar kvar tills jag blir 20+10 år :-D haha

Vad har ni gjort idag?

Kram

Helgen är över

Godmorgon Sverige!
Här har man varit vaken sen 5.30 då den lille vaknade. Ännu en dag som han vaknar tidigt, han har inte vaknat senare än 6 på morgonen på hela helgen, lite små jobbigt men vad gör man.
Helgen har varit lugn och skön i allafall, precis som det ska vara. Dock är sambon ledig mån och tisdag också :-) så skönt faktiskt. Imorgon är det dags för 5 månaders sprutorna för skrutten, gör ont i hjärtat bara jag tänker på det och på hur ledsen han kommer bli.
Idag ska vi åka och våldgästa sambons moster och hennes man och se om dom är hemma :-) dom sa på dopet att dom gärna vill att vi kommer förbi någon dag, så varför inte.
30 års dagen närmar sig med stormsteg :-( så till helgen kommer svärföräldrarna och ett par kompisar hit på födelesedags fika, ska bli mycket trevligt. Helgen därefter blir det kalas i Malmö för mig, det blir en hel del nu men
30 är ju ändå liite speciellt, right?
Satt och räkna igår och nästa år dvs 2013 fyller många jämt, bla min mamma, sambons båda föräldrar, sambon, sambons bror och min mormor :-) det blir ett dyrt år, haha
Sitter och dricker kaffe och lyssnar på westlifes låt something right så underbar.
Har eran helg varit bra?

Kram

Nu är det helg :-)

Godmorgon!

Sitter här och njuter av en kopp kaffe och lilleman som ligger och jollrar på golvet och lyssnar på mix megapol. Sambon ligger och sover än, nu är han ledig och börjar jobba på tisdag, han ska följa med på BVC på måndag då Elias ska få sina 5 månaders sprutor.

Ikväll kl 20.14 blir Elias 5 månader ♥ vart har dessa månader tagit vägen?

Fler som upplever att mensvärken är värre efter förlossningen än den var tidigare? Jag gör det och herregud vilka smärtor jag har :-( tur det bara är första dagen.

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, får se vad dagen har att erbjuda.

Vad ska du/ni göra idag?

Kram

Mix Megapols tjejplan

Har du/ni nominerat någon dit som ni tycker förtjänar och behöver denna resan?

Jag har tydligen blivit nominerad 3 ggr och visst vore det super kul, men hur stor är chansen bland tusentals tjejer? Hoppas gör jag ju, det har varit en av mina största drömmar i minst 10 år att få åka dit. Jag ryser i hela kroppen när jag hör hur glada tjejerna blir som får chansen att åka med Gry Forsell dit.

Håller alla tummar och tår för att jag också får den chansen. Vore den perfekta 30 års presenten ju. Usch bara en vecka kvar tills man nollar :-)

Hur tycker DU det perfekta födelesedags firandet ser ut?

Kram på er

Sovmorgon

Den senaste veckan i allafall har ju Elias aldrig vaknat senare än 6.15 så när jag vakna i morse kl 5 så tänkte stanna upp tills lillen vakna men jag la mig i värmen istället. Klockan gick och jag somnade om och vakna kl 7, fortfarande ingen bebis vaken så jag var orolig och kolla så han levde, jodå han låg och snarka för fullt och vakna kl 8 idag, duktig kille. Vi har ju börjat ge lite gröt 1-1½ timme innan han ska sova för att sen ge lite ersättning precis innan han ska lägga sig, vet inte om det var det som hjälpte igår att han höll sig längre.

För övrigt ligger Elias ute i vagnen och sover en stund, snart dags för gröt. Jag sitter och lyssnar på mix megapol, den bästa radiokanlen ever.

Efter sambons jobb pass idag tar vi helg, ska bli såå skönt att han är ledig från imorgon till söndag. Massa familjemys lär det allt bli.
Vad gör ni idag?

Här blir det nog en runda i solen senare med hunden, vi har ju redan varit ute en gång idag.

Känns nästan som vår ute nu, hoppas inte det kommer mer snö nu.

Kärlek till er



Min to do lista

Godmiddag!

För att klockan är så pass tidigt har jag ändå hunnit med en hel del.

Dammsugit-Check
Dammat av-Check
Svabbat golven-Check
Gjort potatis&ärtpure-Check
Gjort rent i kattlådan-Check
Gett Elias gröt-Check

Så nu är jag helt varm, så ska Elias vila en stund snart så blir det en svalkande duch för min del och sen en promenix med Elias och vovven i det fina vädret.

Tror ni att våren är på väg nu? Skenet kan ju bedra.

Kram

Egen barnmat

Vad föredrar du? Att köpa färdig barnmat på burk eller göra egen? Själv tyckte jag det verkade smidigt att köpa färdig på burk för då vet man att barnet får allting i sig som det behöver. Men däremot är det ju betydligt billigare i längden att göra sin egen barnmat, så jag har bestämt mig för att göra min egen barnmat till Elias, undantaget är om vi ska resa bort och liknande, då är det smidigast på burk.

Så i brist på annat börja jag med ett par enklare purer som jag ska låta lillen få smaka på idag, en av dom. Potatispure och ärtpure är det jag gjort, blev nöjd med resultatet så får hoppas det går hem hos Elias med :-)

Har ni några bra recept på barnmat från 4-5 månader så tack jag gärna emot tips, även på desserter.

Annars blir det en lugn dag, ska försöka städa lite tänkte jag och sen blir det att beställa lite smått och gott hos jotex, skulle behöva lite nya gardiner och liknande. Förhoppningsvis är sambon ledig från torsdag till söndag, så vi får se vad som händer och sker under veckan.

Annars sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på mix megapol och Elias slumra till i babysittern så får se när han vaknar, blir banangröt till honom sen vid 11 tiden.

Vad är dagens planer för er?

Kram



Virkade converse till Elias

Godmiddag!

Idag har varit en riktigt seg och slapp dag, det började med att Elias vaknade kl 4 i morse/natt, som tur är höll han ut till 5 innan han fick mat, sen somna han om och sov till 9 ungefär, tack och lov för det. Men trots det är man trött i huvudet, jag har jätte svårt att somna om på morgonen om jag en gång har vaknat.

Tänkte lägga in lite bilder nu, scrapbook grejer som jag fyndat, allt för 145 kr totalt samt virkade converse skor till lilleman. Jag trodde det bara var ett par men det var tydligen två :-) kostade 90 kr+frakt, inte illa. Jätte söta är dom i allafall.

Hur ser dagen ut för er?

Här ska man börja med maten om ett tag, blir fläskfile idag, min speciella gryta jag brukar göra, ska bli mums.

Kram på er










Ny vecka och nya tag

Godkväll!

Har helgen varit bra? Vår helg har varit mysig på många sätt. Igår var vi på scrapp träff med Madde och därefter blev det en fika hemma hos henne och hennes karl, lika mysigt som vanligt och kladdkakan var jätte god.
Sen tog vi det bara lugnt resten av dagen och kvällen, bara myste med familjen och sådär, sånt som behövs när man knappt ser varann i veckorna.

Idag var vi iväg en sväng igen till scrapp träffen, jag var tvungen att ta en kik en gång till innan dom skulle packa och åka hem, dom satt bara där denna helg. HItta som vanligt lite mer smått och gott som fick följa med mig hem.
Därefter blev det en sväng till biltema och maxi.

Ikväll fick det bli pizza till middag och snart är det dags för kaffe och cheescake till fika. Elias ska väl snart äta och nattas för natten. Idag sov han dock till 06.20 så det går ju bättre och bättre nu igen, sen somna han 8 igen och vakna 10.15.

Imorgon ska jag ner till stan en sväng, ska se om jag hittar någon tunnare overall ev jacka åt lilleman nu när det börjar bli lite varmare ute. Han har ju en flecce overall nu och eftersom vagnen också är fodrad med fleece så blir det snart ganska varmt för honom, annars har jag nog inga direkta planer för morgon dagen.

Vad är era planer för veckan?

Kram



Folk som inte har nåt liv

Det har vi fått erfara idag, tydligen får man inte ha sina åsikter utan att folk på omvägar ska öppna käften. Min åsikt om olika saker kommer jag ALLTID ha och det är inget jag ångrar eller kommer be om ursäkt för.
Jag syftar nu på 2 misstänkta som har skvallrat om en sak jag skrev tidigare, om vad jag tycker om sambons jobb osv, vi vet vem det är som skvallrat och troligen har dom inget liv. Fattar inte hur folk orkar lägga sig i andras liv faktiskt, inte direkt moget och det är äldre personer jag snackar om.

Christian kom i allafall hem vettigt idag men ska såklart in och lasta några timmar i eftermiddag igen men sen tar vi helg. Jag tackar gud för att han inte jobbar helger, då skulle han nästan aldrig träffa sin son.

Ska ge lillen mat nu och sen ska vi äta lite innan han ska iväg. Sen blir det helg med chips och dip framför en film.

Vad har ni för planer i helgen?

Kram



Bild på tavlorna

Här är vi uppe förre tuppen igen, Elias vakna vid 04.40 ungefär så det var bara att gå upp, tur jag la mig runt 22.30 igår så jag fick sova lite mer inatt. Elias fick mat och sitter nu i sittern och sover nästan igen, han brukar somna om ett par timmar när han vaknat såhär tidigt så då ska jag med lägga mig tänkte jag.
ÄNTLIGEN fredag och snart helg igen, känns skönt. Imorgon ska vi med Madde på en loppis där dom säljer scrappbook saker, så jag hoppas vi hittar något fint. Därefter blir det en fika hemma hos henne.
Vad är era planer för helgen?

Som jag lovat så kommer en bild på tavlorna här, visst är dom söta? Kommer sitta så bra i Elias rum.
Nu verkar lilleman somnat så jag skriver mer sen.
Kramar på er

Vaken sen 5

Godmorgon!
Trots att lilleman var så trött igår kväll och slockna direkt så vakna han kl 5. Trots att sambon är ledigt var det givetvis jag som fick gå upp, aldrig får jag sova ut riktigt alltså, minns inte ens när min sambo gick upp på natten och/eller tidig morgon med lillen så jag fick sova, vilket betyder att det var länge sen. Känns nästan som man är ensamstående faktiskt, kanske borde vara det istället. Känns faktiskt som han skiter i vilket bara han får sova.
Har inget emot att gå upp men någon gång vore det skönt att få ligga kvar och få sova en HEL natt och morgon utan att behöva gå upp vid 4-5 vilket har blivit rätt ofta nu senaste veckan.
Så ja här sitter jag, trött, ont i ryggen som snart går av känns det som och sambon ligger och snarkar och jag är skapligt sur på honom.
Idag ska man till läkaren annars blir det nog relativt lugnt. På lördag ska jag på loppis med Madde där dom säljer scrappsaker, därefter blir det fika hemma hos dom.
I tisdags kom ju tavlorna jag vunnit, riktigt söta var dom. Får lägga upp bild sen.
Nu ska jag fixa mig lite kaffe.
Bye for now

1 år sedan idag

Godmorgon!

Här vakna jag när sambons klockan ringde runt 6.30 så jag fick snällt gå upp då, skönt att få sova lite längre i allafall. Lilleman vakna strax därefter och har precis ätit, han höll på att somna mitt i maten så nu sover han en stund igen.

Idag är det exakt 1 år sedan vi fick veta att Elias låg i min mage, sjukt vad tiden har gått fort. Elias är det bästa som någonsin har hänt oss och vi älskar honom merän vi kan beskriva ♥ han är det finaste, dyrbaraste och det BÄSTA vi har. En vacker dag får vi säkert ett syskon till honom och h*n kommer vara lika älskad.

För övrigt händer inte så mycket idag, skulle träffa Madde men det blev inställt för hon var tvungen att vara i skolan på något obligatoriskt skit som hon sa :-) så får se vad vi roar oss med idag.

Jag ska i allafall dricka kaffe och sen när Elias ätit gröt runt 12 så ska vi ta en sväng med hunden i allafall. Kan ju hoppas sambon kommer hem i vettig tid igår, igår kväll var han hemma 22.30 :-O hann umgås i 30 min innan vi skulle sova, så som sagt jag hatar han jobb. Men imorgon tog han ledigt då jag ska till sjukhuset och ta lite fler prover, och DÅ ska jag passa på att sova lite.

Hur ser er dag ut?

Kram

Morgonpigg son

Godmorgon får jag väl säga!

Här vaknade Elias klockan 5.30 så man är ju redan slut i kroppen och ryggen värker som bara den, när jag fyller 30 ska jag verkligen unna mig en spa dag med massage och allt som hör till, kosta vad det kosta vill, inte många veckor kvar nu som tur är.

Annars ska jag snart ge lilleman gröt och sen blir det en duch och göra sig iordning och se om man kan piggna till lite och gå ut på en promenix med vagnen och vovven.

VI har förresten sökt dagis nu åt lillen, i juli sätts han i kö så får vi se när han får plats och om det blir på nåt utav dom önskade dagisen.

Dagen blir relativt lugn ändå, orkar verkligen inte göra nåt avencerat idag. Imorgon ska jag träffa Madde, hade inte hennes blogg varit lösenord skyddad hade jag länkat, en av mina närmaste vänner.

Hur ser er tisdag ut?

Bilden är tagen igår kväll när plutten satt i mitt knä, älskade sötnos.


Sambon inringd

Det var ju ovanligt eller hur? skulle f*n inte tro det. Jag blir så förbannat sur och irriterad både på hans idiot till chef och på sambon. Är man ledig så är man ledig, punkt slut. Men som vanligt ringde dom in sambon och han den nöten kunde inte säga NEJ, hur jävla svårt är det egentligen. Så han åkte runt 15.30 idag och kommer hem imorgon kväll. Nästa gång han är ledig ska jag begära att han stänger av mobil helvetet så dom inte kan få tag i honom, vi har bara mobil som tur är.

Och ja jag skiter fullständigt i om min sambo läser detta, han vet mycket väl vad jag tycker om hans chefer som dessutom är brödrar. Och jag kommer alltid ha den åsikten, det finns fler som kan jobba men dom vet ju att min sambo är så jäkla dumsnäll och inte kan säga nej. Nu har han faktiskt en familj att vara med också och jag trodde man ville det när man är ledig men jag har tydligen jäkligt fel i det, vore skillnad om det bara var jag, då hade han kunnat jobba dygnet runt om han velat det.

Sådär ja då har jag fått kräka ur mig lite av min besvikelse.

Elias ligger och sover i babysittern, han somna visst där. Han ska äta runt 21 sen ska han sova för natten och jag ska ta det lite lugnt innan jag också ska sova.

Hur ser er måndag kväll ut?

Kram

Tävlar hos Ninnie

Nu är jag med i en annan tävling hos Ninnie där man kan vinna sängkläder till sitt barn från geggamoja.
Så var med du också, tävlingen avslutas den 14/3



Svärföräldrarna på besök

Godkväll!

Nu på eftermiddagen hade vi sambons föräldrar och lillebror på besök här, lika trevligt som vanligt. Sambon stack och köpte stans bästa semlor, dom görs helt från grunden av ägaren utav affären, jätte goda.

Sambons pappa tänkte ge lilleman grädde men där satte vi stopp och sa nejnej båda två samtidigt. Men herregud förstår inte folk att det är för tidigt med grädde när ungen bara är 4 månader? Förstår faktiskt inte hur han kunde komma på tanken.

Annars var sambon iväg och lämna tillbaka en resesäng som vi låna till Isabella när dom kom hit på dopet. Jätte snällt av den tjejen att låna ut den trots att vi tidigare aldrig träffats.

Sambon ska i allafall laga lite mat nu och jag ska ta en sväng med hunden tänkte jag så jag får skriva senare.

Bilden är på farbror Mattias och Elias




Sovmorgon ännu en gång

Godmorgon sunshines!

Vi fick rejäl sovmorgon idag också, äntligen börjar rutinerna återkomma till hur dom ska vara. Lilleman somna vid 21 igår, han var såå trött stackars och sov sen till strax efter halv 8 nu på morgonen. Nu har han ätit lite och ligger här på golvet och snackar och kämpar för att vända sig från rygg till mage, tvärtom kan han ju och det ser ut som det inte dröjer länge innan han kan åt andra hållet också, liten börjar bli stor.

Annars sover sambon och jag dricker kaffe och går och små plockar lite. Får se om vi åker till svärföräldrarna idag eller om dom kankse kommer till oss, det märker vi.

Vad är era planer för denna söndag?

Sambon är ju ledig imorgon också så riktigt än är inte helgen slut för oss. Och sen tog han ledigt på torsdag då jag ska till sjukhuset och ta fler prover om mina misstänkta cellförändringar. Jag hoppas så innerligt att det inte är något, och om det nu är något så är det ju i tidigt stadie och kan lätt behandlas som tur är.

Idag ska vi testa att ge Elias bara gröt till lunch sen runt 12.30 när han ska äta. Han blev mätt på smakportionen igår och ville inte ha ersättning efteråt så idag får han säga till om han vill ha ersätning efter, men gud så nöjd han var igår, tror aldrig vi sett honom så nöjd tidigare.

Jag kommer uppdatera lite senare för nu ska jag göra lite nytta här.

Kram på er


Lugn hemmakväll

Godkväll!

Sitter och väntar på maten som idag består av fylld köttfärslimpa med tomater&fetaost, potatis och sås till det, ska bli riktigt smarrigt för nu kurar magen.

Vi åkte inte till svärföräldrarna för vi kom på att dom inte skulle vara hemma idag, så det blir ev imorgon istället. Så vår lördag har varit lugn och mest beståt utav familjemys istället.

Sambon var iväg och handla tidigare så ikväll blir det chips&dip framför någon film när lillen har somnat. Han sover just nu med en stund efter maten, fast han har knappt sovit idag så det förtjänade han tyckte vi.

Ska ni ut och roa er ikväll?

Kram



Morgonmys med familjen

Godmorgon!

Sitter här och dricker mitt förmiddags kaffe tillsammans med sambon, Elias sitter i sin babysitter och jollrar, han har ju börjat "snackar" jätte mycket nu.

Idag är det lördag och vår dag ser väl relativt lugn ut. Blir väl en sväng till affären och ev en sväng hem till svärföräldrarna på besök också annars är det inget planerat.

Hur ser er lördag ut?

Jag och Elias gick in tidigare för att väcka Christian och det sluta med lite familjemys i sängen. Helt underbart är det att mysa med familjen såhär på lördags morgonen.

Älskar mina killar över allting annat ♥ vet inte vad jag skulle göra utan er.

Uppdaterar lite senare, ska vara lite social här.

Kram




Tävlar hos Millah

Nu är jag igång igen med att tävla hos Millah och denna gång kan man vinna ett jätte snyggt armband från gloriasbox så vad väntar du på? Var med och tävla du också, det är en perfekt present till dig själv eller någon man tycker om.


Jag vann :)

Godmiddag!

Nu för en stund sen kolla jag mina kommentarer och då hade jag fått en från
Millah om att jag hade vunnit nalletavlorna jag var med och tävla om för ett tag sedan. Jätte söta och dom kommer platsa bra i Elias rum. Jätte kul att jag vann, det trodde jag faktiskt inte.

Nu har jag i allafall tagit igen lite sömn, sov nästan 3 timmar och vakna för en stund sen. Hur skönt som helst. Elias fick prova banangröt idag, och enligt pappa Christian så gilla han det.

Annars sover Elias lite nu, han har inte sovit alls i stort sett sen han vakna vid 9, så han är mycket bättre så lite senare blir det att klä på oss och gå en sväng till netto, så vi alla får lite frisk luft.

Så nu ska jag och sambon fika lite innan vi ska gå sen.

Har ni också ett vår väder idag? Det har vi här och det är underbart, synd bara att det blåser som f*n.

Kram






En problemfri natt

Gomorgon!

Inatt har vi äntligen fått sova en hel natt alla 3. Vi fcik rådet att koka vatten och lägga en rå lök i för det skulle visst hjälpa mot Elias hosta, tyckte det lät knäppt men det verkar som det funkar i allafall. Elias han somna runt 22.30 igår kväll och sover än :-) han har inte hostat eller nyst alls inatt. Ni kan tro att jag blev förvåna när jag vakna runt 7 och såg vad klockan var, men så otroligt skönt för honom att kunna sova utan problem.

Kommer visa bild på Elias sen där han sitter i sin barnstol, han testa igår för första gången och et gick super bra.

Idag är det fredag och sambon är ledig idag också. Har inga planer för dagen än så länge så vi får se.

Vad är era planer för helgen?

Imorgon i allafall kommer en tjej som har köpt lite saker utav mig och hämtar det annars är det nog lugnt här med. Får se om vi åker till sambons föräldrar eller något.

Lägger in en bild på finaste Madde och Elias från igår, underbar bild där Elias sover tryggt i hennes famn.

Uppdaterar lite senare. Kramar


Från mage-rygg

Godkväll!

Madde åkte hem för en stund sedan, hon var här redan kl 10 i förmiddags så det har verkligen varit en hel dag. Riktigt trevligt har det varit.

Elias är fortfarande dålig och har mer eller mindre sovit hela dagen, ska testa lite saker när han ska sova för natten som jag fick rådet om, se om det kan underlätta för honom inatt, är så synd om honom.

Idag hände det vi väntat på i veckor. Elias lyckades äntligen vända sig från mage till rygg, inte bara en gång utan säkert 5-6 ggr, jätte stolta är vi såklart, vi fånga det på film också :-)

Idag fick det bli pizza till middag, orkar inte laga mat. Har inte sovit alls under dagen så jag har varit uppe sen 5 och hållt igång hela dagen, så man är ju slut i huvudet.

Videon ser ni här nedan :)

Nu ska jag umgås med familjen lite.

Kram på er


20 dagar kvar

Godmorgon!

Exakt 20 dagar kvar tills jag fyller 30, hur ska det firas tycker ni? Först den 28:e ska jag till Malmö och bli firad där, dom ville tydligen inte. Det är tydligen något speciellt med att fylla jämt ;-)

Natten den har varit, hrm ja helt okej. Sambon fick gå in runt 1 inatt till lillen som då hade tappat nappen, klockan 1.30 var det min tur som tur är somnar han lika snabbt om han inte fortfarande sover när vi kommer in, det verkar lite så men han öppnar munnen för nappen i allafall.

Sen sov han till strax efter 5 så lite sömn har vi ju fått som tur är. Så han fick lite mat som han inte fick behålla mycket utav och höll på att kvävas, skulle just skrika på min sambo så illa var det, jätte obehagligt var det. Nu sover han igen, han är såå jätte trött vår stackars lillkille.

Här sitter jag och dricker kaffe och ska nog vila en stund efteråt OM han fortfarande sover då. Ska låta sambon sova ifred så jag lägger mig inne hos Elias.

Annars ska jag hinna ta en sväng med dammsugaren innan Madde kommer, hon kommer kl 10 istället för 11 för då kunde hennes sambo köra henne, vilket är bra då hon har en jäklig foglossning.

Nu ska jag spela lite och dricka kaffe, skriver lite senare under dagen.

Kärlek till er

RSS 2.0