20 dagar kvar

Godmiddag!
 
Både min mamma och Elias ligger och vilar lite så jag och sambon ska väl ta oss en kopp kaffe nu tänkte vi i väntan på att dom ska vakna.
 
Här har det kommit en del snö och enligt sambon är det halt ute också så jag håller mig inne idag i allafall.
 
Idag går jag in i vecka 38 (37+0) och det innebär att bebis är helt fullgången nu och är egentligen redo att födas men hon kommer när hon kommer. 20 dagar kvar till BF (beräknad förlossning) och vi längtar som tokar.
 
För övrigt händer nog inte så himla mycket i helgen, har en extrem "mensvärk" och funderar på att ringa in om detta fortsätter, det gör grymt ont i allafall. Lika bra att kolla upp det en gång för mkt än för lite.
 
Var hos barnmorskan i onsdags också och allting såg fint ut. Dock var/är jag så öm i magen att hon inte kunde känna hur bebisen låg så hon fick göra ett ultraljud. Lillan låg med huvudet neråt än i allafall men var inte fixerad. Har inte lillan kommit till 11 december så ska hon göra en hinnsvepning på mig och se om det kan få igång det eftersom jag har så ont och inte längre kan gå knappt, skulle behöva kryckor :)
 
Vad ska ni göra i helgen då?  Blir att göra lite julgodis och så här och mysa lite på söndag när det är 1:a advent.
 
Kram på er
 
Min snea mage, hade en sammandragning där :) tagen idag den 30/11
 
 
 

Olyckan var framme i morse

Godmorgon!
 
Eller ja en god morgon är det inte i allafall. Elias vaknade vid 05.20 och strax innan 8.00 tappar han balansen eller något och ramlar rakt in i soffbordskanten :-( det blev en rejäl bula, som tur är verkar han må bra, pigg och glad. Har inte kräkts eller något sådant och äter och dricker som vanligt. Men fan vad ont det måste ha gjort :-( gör ont i hela mig när jag ser bulan på honom.
 
På onsdag kommer min mamma, trodde ju det var på fredag först men hade blandat ihop datumen. På onsdag är det även dags för ett besök hos barnmorskan, förhoppningsvis sista besöket innan lillan tittar ut.
 
Har ni haft en bra helg?
 
Vår helg har varit väldigt lugn. Jag blir ju yr och nästan svimmfärdig om jag går för mycket&länge och måste då sätta mig ner. Antar väl att det är så mkt som påfrestas i kroppen nu när det börjar närma sig.
 
Förvärkar har jag hela tiden så jag hoppas väl på att det sätter igång på riktigt snart.
 
Sitter här och fikar med min sambo och Elias, blir nog bara en mysdag idag och ha koll på lilleman så han inte blir sämre.
 
Ville bara uppdatera att vi mår bra och att ingen bebis tittat ut ännu :)
 
Önskar er en bra dag. Kram
 
 
 
 
 
 
 

Vecka 37 imorgon

Godmorgon!
 
Tiden går riktigt fort, lillan ligger kvar i magen ännu men nu börjar man nästan bli lite less på väntan efter henne :)
 
Idag är jag i 35+6 dvs går in i vecka 37 imorgon. Har 28 dagar kvar till BF och 90% av graviditeten är avklarad.
 
På fredag nästa vecka kommer min mamma upp från Malmö och stannar tills bebisen kommit, såvida det inte händer något innan för då kommer hon tidigare ju. Nästa vecka ska vi även till barnmorskan igen, får hoppas lillan kommit lite längre ner med huvudet nu då.
 
För övrigt händer inte mycket här. Igår var vi på premiär öppningen utav östenssons som öppna sin första butik här i Linköping. Fullt med folk var det också. Vi var där en timme tidigare än dom öppna och det var nog tur för 30 min senare sträckte kön sig över merän halva parkeringen och vi hade nog inte fått det vi ville ha men det fick vi igår.
 
Just nu sover Elias lite, han har haft ett par jobbiga nätter där han vaknat 1 ggr i timmen hela kvällen från det att han somna. Förstår inte vad som är fel alltså. Men igår gick vi in vid 21 sista gången till honom och sen sov han hela natten så det var skönt. Älskar min lilla kille, han är mitt allt ♥
 
Vad ska ni göra ihelgen då?
 
Blir nog rätt lugnt här faktiskt, har inget direkt planerat så vi får väl se.
 
Nu ska jag vila lite, bäst att passa på när lilleman sover.
 
Kram på er
 
 

Längtan är stor

Godmorgon världen!
 
Fortfarande ingen bebis här men jag tror inte det dröjer allt för länge till innan hon kikar ut. Magen är stenhård 24/7 just nu och i måndags visa det sig att hon hade lagt sig med huvudet neråt, äntligen. Hon har legat på tvären i magen hela graviditeten.
 
Går in i vecka 34+6 imorgon och det var då vattnet gick med Elias i oktorber förra året, så vi får väl se hur det blir denna gång, ska bli spännande att se.
 
För övrigt är vår lillkille inte riktigt kry, nästan rinner och han hostar, så det blir bara mys inomhus så länge han är sån. Men det är inget fel i det heller.
 
Fler som hoppas på att snön kommer snart? Jag längtar som bara den efter snön, tycker det är så mysigt.
 
Lägger in en bild på magen i vecka 34 :) den växer på bra i allafall.
 
Vad ska ni göra i helgen som kommer då?
 
Nu blir det kaffe med sambon och sen lek&bus med lilleman.
 
Kram på er
 
 

Ingen bebbe ännu

Godkväll!
 
Sitter här framför datorn lite medan sambon tittar på 112 på liv och död :) Elias sover sen kl 19 ungefär.
 
Var ju in till förlossningen i lördags pga mina värkar jag hade, livmodertappen var 18 mm så bricanylen har ju hjälpt trots att den kortas med 2 mm. Lillan mår bra och låg på tvären så bara hoppas hon vänder sig innan det är på g på riktigt så man slipper kejsarsnitt. Anledningen till mina värkar var en kraftig urinvägsinfektion :-O lite förvånad blev vi ju eftersom jag hade likadant med Elias och har inte känt någonting alls varken då eller nu.
 
Vill passa på att ge cred till försäkringskassan, dom var otroligt snabba med en sambons föräldrarpenning. Han skicka in det för 2 veckor sen och får pengar imorgon *s* fortsätt så.
 
Min mamma kommer upp den 15:e och ska sen stanna här till bebisen tittar ut, hon ska vara med på förlossningen även denna gång, likaså min sambo såklart. Dom 2 jag känner mig tryggast med, kan inte bli bättre.
 
Jag funderar ärligt talat på att lägga mig snart, är så jävla trött och sover inte så bra på nätterna. Längtar verkligen till detta är över så man kan få tillbaka sin kropp och må BRA igen.
 
På kortet provligger Elias i lillasysters säng ♥
 

Vecka 34

Halloj på er!
 
Äntligen fungerar datorn som den ska och jag kan uppdatera normalt igen.
 
Gick in i vecka 34 idag (33+0) och än så länge bor bebisen kvar i magen men värkarna har börjat bli mer intensiva nu. Har ont på nätterna med och kan inte sova pga den rejäla och onda "mensvärken" jag har. Bricanyl verkar inte hjälpa längre heller, stämmer det att man blir imun mot det efter ett tag?
 
Jo det är oerhört jobbigt att bara vila när man har en 1 åring hemma men jag försöker och har typ bara gått utanför dörren 2 ggr på dessa veckor, frusterande men snart förhoppningsvis är det över snart.
 
Vad ska ni göra i helgen?
 
troligtvis blir det lugnt här, troligen kommer svärföräldrarna hit för sambons mamma var på ullared igår och vi skicka med henne en lista på saker hon skulle köpa ;-)
 
Tips på vad man ska packa i bb väskan? tänkte snart göra det eftersom jag inte hann det första gången innan det var dags :)
 
Kram på er
 

RSS 2.0