Vecka 16

God morgon!
 
Här har vi varit sjuka hela familjen. Barnen har haft hög feber i en vecka och i torsdags var vi på VC med dom. Elias hade en rejäl förkylning och Joline dubbelsidig öroninflamation, så hon fick pencellin.
 
Dock är vi relativt friska nu, barnen har varit feberfria några dagar så idag är Elias på dagis, första gången på en vecka.
 
Imorgon kliver vi in i vecka 16, tiden går väldigt fort.
 
Var på ett UL i torsdags eftersom det plötslig rann till när jag gjorde kaffe, jag börja blöda rejält precis som i mina andra graviditeter men som tur är såg allt bra ut med bebisen och det är huvudsaken det.
 
För övrigt har helgen varit lugnt, i fredags la vi oss redan kl 8 för vi har också haft feber och varit genomförkylda.
 
Igår var mina svärföräldrar på besök, dom grädda våfflor åt oss och bjöd på det, smarrigt.
 
Den 25:e fyller min systerson hela 15 år, gud vad tiden har sprungit iväg.
 
För övrigt tror jag inte det händer så mycket här idag. Mannen åker och jobbar ikväll och kommer hem inatt någon gång men barnen sover ju bra så man klagar inte. Idag vakna Joline 7.30 och Elias fick vi väcka 7.50 :) vilka sjusovare till barn vi har.
 
Vad har ni gjort i helgen då?
 
På bilden nedan är magen i fredags, vecka 15.
 
Nu ska jag sluta här och fixa kaffe så maken får kaffe när han kommit hem från lämningen av Elias.
 
Kram på er
 

Ny vecka

Godkväll!
 
Barnen sover och maken är på jobb, kommer hem inatt så jag passar på att blogga lite.
 
Har inte kunnat blogga innan för blogg.se verkar ha haft problem, går inte att publicera inläggen.
 
Sitter och dricker kaffe, och tar det allmänt lugnt. Ska väl snart ta och lägga mig jag också. Värsta tröttheten börjar ge sig nu vilket är bra.
 
Vecka 14 (13+0) imorgon och missfallsrisken har minskat dratiskt, känns skönt.
 
Imorgon är det tisdag och då kommer min mamma och barnens kusin upp och hälsar på. Ska bli kul och det lär barnen också tycka. Hoppas dagarna till fredag går fort, då ska vi få se bebisen igen :) är glad att alla får ett i vecka 12-14 också som bor här, annas är det oftast bara 1 som gäller.
 
På torsdag ska jag fixa till mina naglar, sånt som behövs och sånt man måste unna sig ibland tycker jag.
 
Har helgen varit bra?
 
Här börja vi vårstäda trädgården och svärföräldrarna kom förbi.
 
Nu ska jag avsluta här och krypa ner i soffan en stund innan jag ska sova.
 
Sovgott alla.
 
 

En underbar helg

God morgon!
 
Jag hoppas ni haft en bra helg? Vår helg har varit bra på många sätt. Vi tog det mest lugnt i lördags men igår fick vi besök av mina svärföräldrar och vi tillbringa eftermiddagen på busfabriken så barnen fick leka av sig lite. Och dom hade det verkligen kul där och var helt slutkörda när vi kom hem :)
 
För övrigt är jag i vecka 11+6 idag dvs jag går in i vecka 13 (12+0) imorgon. Var en vecka längre gånget än vi trodde. På fredag är det dags för första besöket hos barnmorskan och sen nästa fredag är det dags för ultraljud.
Nästa vecka kommer även min mamma upp och barnens kusin eftersom jag fyller år nästa fredag.
 
Denna vecka förhoppningsvis sista veckan nu börjar min man kl 16.30 och kommer hem mellan 3-4 på natten. Är dock ledig på fredag. Det har sina för och nackdelar med att han börjar såhär, men det är bara tillfälligt då en kollega är sjukskriven.
 
Ser allt bra ut nästa vecka på ultraljudet har vi bestämt oss för att beställa och lägga handpenning på en vagn. Denna gång blir det en Emmaljunga nitro med en liggkorg till.
 
Var ju på ett UL i torsdags, fick det bara för att. Var där i annat ärende egentligen och då i 11+2 såg allt bra ut, det var en livlig liten rackare där inne :) så skönt det kändes.
 
Vad har ni gjort i helgen?
 
Kram
 
 
 

RSS 2.0