Bröllop 28/6 2013

I fredags gifte jag mig och Christian :) en helt perfekt dag var det med underbart väder hela dagen. Kvällen spendera vi tillsammans och gick ut och åt lite gott, därefter spendera vi natten på hotell. Ett jätte fint rum som var nyrenoverat och allt. Upp på rummet fick vi en flaska bubbel, ett fruktfat och en chockladask samt morgonrock+morgonskor på sängen. Detta var en vinst så vi betala inget själv annars skulle det kostat över 3000 kr, jätte mysigt var det i alla fall.
 
Bröllopstårtan var så fin att vi knappt ville skära i den :-) 250 kr betala vi för den. Kontakter är bra ibland.
 
Idag åkte min syster med sambo och barn hem samt min bror och brorsdotter så det blev genast mkt lugnare här. Min mamma och min systerson är kvar till torsdag.
 
Nedan ser ni ett urval av alla bilder som togs i fredags.
 
Ville bara uppdatera lite. Kram på er
 
 
 
 

Imorgon är dagen D här

God morgon!
 
Sitter här och kan inte sova. Joline vakna till vid 4.30 och fick då mat och ny blöja så slockna hon igen men jag däremot kan inte somna om och nu är det ingen ide att lägga sig då snart alla lär vakna här.
 
Nu börjar jag och sambon bli nervösa här, imorgon gäller det. Dagen vi längtat efter länge är äntligen här. Då två blir ett. Vi gifter oss äntligen och jag tror det kommer bli så härligt.
Allt är nog redan klart inför morgondagen.
 
Idag kommer vi få hjälp av syrran, hennes sambo och deras 3 ungar med städning, förbereddning inför morgondagen och barnvakt om vi behöver det :)
 
Jag och sambon ska till stan sen och fixa lite och jag ska göra vid mina naglar kl 14. Tårtan tar sambons föräldrar med sig imorgon när dom kommer eftersom tårtan bakas imorgon bitti i den by där dom bor. Ringen ligger i sin fina ask i nattdukslådan och bara väntar på att få pryda mitt finger :-P
 
Jag tror nog allt är klart tills imorgon.
 
Ikväll kommer min mamma, min storebror, brorsdotter och hennes mamma upp och ska vara med på vår stora dag imorgon. Min syster, hennes sambo och deras 3 barn är här redan så det kommer bli så mycket folk då alla sover hos oss :)
 
Imorgon kväll tillbringar jag och sambon på tu man hand med att gå ut och äta gott och avslutar kvällen på hotell utan barn.
 
Vad ska ni göra imorgon?
 
Bilden nedan är på mig och Joline :) se så stor hon blivit, 6½ månad gamal. Min älskade tjej
 
Önskar er en bra dag. Kommer lägga in bilder från morgondagen under helgen. Kram
 
 

9 dagar kvar

God morgon!
 
Det var ett tag sedan man skrev här men det är fullt upp varje dag i princip. Vi håller på att skolar in sonen på dagis nu och är där mellan 9-12 varje dag och sen har vi varit förkylda också. Dottern och sonen är lite snoriga än men helt klart på bättringsvägen.
 
Nu är det 9 dagar kvar tills vi står framför varann och säger I DO :) börjar bli lite nervös allt.
 
På måndag kommer syrran, hennes kille och deras 3 ungar upp också. På torsdag nästa vecka kommer min mamma, min bror hans ex och deras dotter upp, och alla ska bo hos oss så det blir huset fullt. Tur man har flyttat annars hade det blivit jobbigt och omöjligt.
 
På lördag ska vi åka och bestämma vad som ska vara i bröllopstårtan :) och den kommer göras samma morgon vigslen är så mer fräch tårta finns ju inte.
 
Så allt är i stort sett klart nu för nästa fredag.
 
Idag ska vi hämta hem en vagn vi köpt åt Joline. En Emmaljunga scooter 2.0 blev det, bild ser ni nedanför. Elias har ju en likadan fast annan färg då såklart :) och vi är så nöjda med den vagnen.
 
Vad ska ni göra i helgen då?
 
Vi firar midsommarafton hos svärföräldrarna på fredag och sen ska barnen sova över där tills lördag så vi blir lite barnlediga över kvällen&natten. likaså nästa fredag-lördag.
 
Nu ska vi äta lite go frukost med sonen innan dagiset kl 9.
 
Önskar er en kanon dag
 
 

Morgonpromenad på 2,35 km

God morgon!
 
Här började jag och sambon morgonen kl 4.30 ungefär eftersom Joline vakna och ville ha mat då. Vi tog oss vars en kopp kaffe innan jag gick ut på en promenad, 2,35 km blev det. Bättre än inget i alla fall.
 
Joline somna om direkt och sover än men vi får väcka henne snart för mat och sen ska vi vara på dagis kl 9. Elias har ju första inskolningsdagen idag ju.
 
Väntar även på att golvläggarna ska komma. 7.30 skulle dom vara här så dom är ju lite sena men hoppas dom kommer innan vi måste gå annars kommer dom ju inte in.
 
18 dagar kvar till bröllopet :) det går sakta men säkert framåt.
 
Vigselringen hämta vi i helgen och den var underbar. Ville behålla den på mig redan då. Provade den för att se så den passa och den satt perfekt.
 
Vad händer i veckan för er då?
 
Kram
 

22 dagar kvar

God morgon!
 
Nu är det bara 22 dagar kvar. Vigselringen kom igår så det blir att hämta ut den då den ska hämtas ut personligen. Vem som ska göra bröllopstårtan är redan bestämt också, ska åka dit någon dag och bestämma vad som ska vara i osv sen bakas den samma morgon bröllopet är. Klänning är också utvald och fixad och alla gäster som kommer från skåne har fixat tågbiljetter hit, inte backa ur nu :-P haha tror någon skulle bli väldigt besviken då.
 
Igår sov ungarna så länge att jag nästan blev rädd, jag vågade inte riktigt kolla men dom vakna äntligen till slut. Joline vakna 9.30 och Elias 10. Inte varje dag dom sover så länge.
 
Idag är sambon ledig och sen jobbar han imorgon sen är det semester och pappaledighet till 5/8 :) på måndag börjar dom lägga sista golven här i hall och kök, dessutom börjar vi skola in Elias på dagis då med. Nu väntar vi bara på att målaren ska ringa också och bestämma tid så dom kan tapsera om allt som ska tapseras vilket är i alla rum utom vårt sovrum.
 
Bilden är tagen igår på våra barn. Vad vore livet utan er ♥ förmodligen inte mycket.
 
Vad händer idag för er gott folk?
 
Min "svärmor" blev inlagd i måndags men fick komma hem igår igen som tur är, annars skulle vi åkt och hälsat på henne idag. Igår kväll kom min fina granne förbi när ungarna lagt sig och snacka lite skit en timme.
 
Önskar er en fin dag, för det ska jag ha med min fina familj.
 
Kärlek till er
 
 
 
 
 
 
 
 
 

27 dagar kvar

God morgon!
 
Sitter här med en kopp kaffe medans Joline ligger på golvet och jollrar, så underbart söt. 1:a juni idag då, nedräkningen har börjat. 27 dagar kvar :)
 
Blir nog en sväng mot sambons föräldrar idag. Ellos paketet har kommit till oss. 4000 kr gick allt på, men vi fick rabatt så 2800 betalar vi. Det är massa addidas kläder+skor till mig inför starten på måndag. Då jävlar ska jag börja gå ut och gå med barnen.
 
Sambon jobbar sista veckan kommande vecka innan han går på semester&pappaledighet till 5/8. Härligt att ha hela familjen samlad så länge.
 
Blir snart att göra lite kaffe, ge barnen mat och sen göra sig iordning för dagen. Ska bli regn idag men hoppas på lika fint väder som igår, helt underbart. Här är i alla fall strålande solsken just nu.
 
Vad är era planer för helgen?
 
Kram
 
 

RSS 2.0