En fullspäckad helg

God morgon världen!
 
Här har vi sovit gott hela natten och Joline sover fortfarande.
 
Sambon åkte ju iväg igår kväll på jobb och kommer hem ikväll.
 
Har varit rätt  mycket att göra nu så därför har jag inte hunnit med bloggen. På söndag har vi dop för lilltjejen och nästa vecka flyttar vi äntligen :) Min mamma kommer upp imorgon och på fredag kommer min storasyster, hennes kille och deras 3 barn (inte gemensamna) så det blir full rulle. På lördag ska det bakas doptårtor och kakor så det blir en fullspäckad helg.
 
För övrigt har ju Elias hunnit bli 1,5 år och Joline 4 månader. Var ju på BVC förra veckan och dom hade gått upp närmare 1 kg var på en månad och Joline hade vuxit 4 cm på en månad. Så här går det undan. Dessutom fick Elias sin 1,5 års spruta då med, så himla duktig han var, sa inte ett knyst alls. Tydligen kommer symptomen tidigast en vecka efteråt och det märkte vi igår med lite gnäll och feber hos honom.
 
Vi har dessutom köpt oss en ny dator då vår gamla verkligen behövdes bytas ut, sen köpte vi en ny soffa till nya lägenheten samt en 24 tum led tv till sovrummet till nya lägenheten, dessutom fick barnen vårjackor.
 
Imorgon ska jag på 50 minuters massage och göra en nagelförlägning och på fredag ska jag klippa mig, färga håret och få håret stylad hos frisören :) ska bli underbart att få bli ompysslad lite.
 
Vad ska ni göra i helgen?
 
Kram
 

Bild på mamma och barn

Godmorgon!
 
Ny vecka och nya möjligheter.
 
Här vaknade Joline vid 4.30 och ville äta lite och få en ny blöja. När hon var klar slockna hon på 5 minuter igen och sover än likaså Elias. Själv har jag varit vaken sedan 4.30, kunde inte somna om. Det straffar sig ikväll då jag kommer vara helt slut :)
 
Sitter och väntar på att barnen ska vakna. Runt 12.30 kommer barnens farmor som ska passa dom medans jag ska till gyn och kolla upp mina förändringar innan en operation.
 
Imorgon ska Elias få sin 1,5 års spruta. På torsdag är det slutbesikning på lägenheten. Om 3 veckor flyttar vi in i vår 4:a. Ska bli så skönt med mer utrymme. Vi kommer även få omtapserat i flera rum bla barnens rum så vi ska åka och välja tapeter nästa vecka eller något.
 
Vad är veckans planer för er del?
 
Nästa torsdag kommer min mamma upp och på söndagen är det dop för lillan. Så det blir att planera det också, vad jag ska baka och liknande.
 
Min sambo tog en bild på mig och barnen som faktiskt blev bra, så har skickat efter en förstorning på den bilden samt på barnen och pappa :)
 
Jag hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha.
 
Kram
 

Tvillingar? eh va

Godmorgon!
 
Äntligen fredag och sambon är ledig. Han är egentligen ledig på torsdagar men han fick hoppa in och jobba igår ändå så då fick han ledigt idag istället. Blir nog bara en mysig helg, snöar gör det också, jag som trodde våren var på väg.
 
Vad har ni för planer i helgen?
 
Här vaknade Joline strax efter 5 och tyckte det var dags att gå upp :) inte mig emot.
 
Tog en bild på barnen igår som enligt mig och många andra blev riktigt bra. Det jag funderar över och som många frågade igår är om dom är tvillingar :) vad tycker ni?
 
Dom är alltså INTE tvillingar, det skiljer ju 14 mån emellan dom.
 
Är dom lika? Hörde även att dom är lika som bär.
 
Kärleken till mina barn är obeskrivlig ♥
 
 
 

Byte av blogg?

Funderar på att byta namn på bloggen, någon som vet om jag kan göra det eller måste jag helt enkelt skapa en helt ny blogg?
 
Denna bloggen stämmer ju inte riktigt, nu är jag ju mamma till två barn och inte bara en :)
 
 

Idioter finns till allt

Den sista idioten är inte född än har jag ju märkt. Någon anonym jävel som inte vågar stå för sin åsikt är i farten, haha så jävla kul. Att folk är så jävla fega att dom inte vågar stå för det dom säger.
 
För det första "flänger" inte våra barn runt till BARNVAKTER. Vi har EN barnvakt eller två i rätt bemärkelse dvs farmor&farfar.
 
Dottern har INTE blivit sjuk pga vi hade barnvakt EN gång åt henne i påsk, är du helt rubbad eller? Bara undrar
 
Och vi har inte barnvakt speciellt ofta. Elias är 1,5 år snart och till honom har vi haft barnvakt 3 ggr (samma barnvakt) och till Joline en gång.
 
Så istället för att tro att du vet bäst så kan du gå och gräva ner dig isället där ingen kan hitta dig och sluta vara så jävla AVUNDSJUK på att vi får avlastning ibland.

Vita Små Ting

Har ni hört talas om denna underbara sida? Dom säljer vit,lantlig och romantiskt inredning till hemmet. Jag tycker om sidan och när vi flyttat kommer jag garanterat handla utav dom.
 
 vita små ting gå gärna in där och kika. Sidan för er som älskar vit&lantlig heminredning till bra priser.
 
Jag har rätt nyligen börjat gillat sådan inredning och lär fortsätta med det. Kommer bli så underbart fint i vår nya lägenhet så fort vi flyttat.
 
Kram på er

Får frispel snart

NÄR ska vi få vara friska? seriöst och allvarligt vi har varit sjuka i snart 2 månader nu. Det har varit förkylningar, RS virus, ögoninflamationer, feber osv.
 
Idag fick Joline 4 mån ögoninflamation också, oerhört jobbigt och ont verkar hon ha :( mammahjärtat värker av att se henne så ledsen. Blir att ringa VC imorgon.
 
Har även beställt skor åt barnen till vår/sommar. Bilden nedan visar hur dom ser ut. Visst är dom söta?
 
Snart dop för lillan också, den 28:e är det dags. April månad är FULLBOKAT totalt.
 
15:e Ska jag till gyn pga mina cellförändringar
 
16:e ska Elias få sin 18 månaders spruta
 
28: Dop
 
30:e Ska Elias till ortopeden
 
Jaja men då går det fort och den 4 Maj flyttar vi äntligen. Vi byter lägenhet med en tjej. Hon tar över vår 3:a på 71 kvm och vi tar över hennes 4:a på tvåplan och 110 kvm :) Ska bli såå skönt med utrymme.
 
Har er helg varit bra?
 

RSS 2.0