-16 grader ute

Godmorgon!

Vi har en enormt pigg och glad bebis här som varit vaken sedan klockan 05.15 :-) trodde faktiskt inte han skulle sova så pass länge eftersom han somna för natten redan vid 21 igår kväll men vår duktiga kille sov hela natten ändå, då är man nog trött.

Det är -16 grader ute och är rätt kallt. Vi har en katt som strycker omkring här hela tiden hos både oss och grannarna, jamar som bara den och är allmänt kelsjuk. Tycker så synd om den, nog för att den har päls men fryser inte djur om dom är ute i denna kylan? någon som vet och ja jag är seriös med frågan :-P

Någon känner till en bra sida där man kan framkalla foton över nätet? Vill gärna göra det och sätta in i en bok som följer lillens utveckling och framsteg. Det är så mycket som kommer hända.

Idag händer det inte så mycket tror jag, vi ska åka och handla lite. Mat, band till dopklänningen och lite såna saker annars får vi se vad dagen bjuder på.

Vad är era lördags planer?

Igår kom mina saker till doptårtorna, otroligt fina saker och jätte snabb leverans. Beställde ju dom i onsdags kväll och igår var dom på plats för att hämtas ut. Kolla in sidan http://www.tartdecor.se kommer garanterat att handla därifrån igen.

Eftersom sambon jobba hela denna veckan så är han ledig fram till onsdag nu, otroligt skönt att få spendera lite tid tillsammans. Man hinner ju bara umgås i en timme eller nåt när han kommer hem så sent ibland och sen ska man sova, jobbigt.

Kommer uppdatera sen, det är någon som vill ha min uppmärksamhet :-)

Varma kramar

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0