3 månaders vaccination

Godmorgon!

Ber om ursäkt att jag inte blogga alls igår men det var ingen trevlig dag igår. Elias skulle ju göra ett hörseltest igen för 4:e gången, även denna gång misslyckades så en läkare kolla i hans öron. Han hade en del vax där och läkaren tog bort rätt mycket, han ville inte gå för långt in. Detta tycker såklart inte Elias om, vi fick hålla fast honom, vi var 3 stycken så han inte skulle bli illa skadad när läkaren pilla i öronen. Jösses vad arg han blev, värr blev det när dom sög rent i öronen. Gud vad det gjorde ont i mammahjärtat. Han grät och kämpa så mkt att han blev genom blött av svett stackarn, tyvärr var det behövligt.

Den 15/2 ska vi göra om testet för 5:e gången och lyckas inte det den gången kommer Elias sövas en stund så vi kan utföra testet. Dom vill ju liksom veta hur bra han hör och det vill ju vi också. Sen togdet 40 min minst efter dom var klara att trösta älsklingen, sen var han lite små gnällig hela kvällen och sådär med.

Kl 11.30 ska vi till BVC då ska han vägas&mätas samt få 2 sprutor i låren :-( usch hoppas inte han gråter så som igår, har aldrig sett något liknande.

Sambon jobbar sista dagen idag med för denna veckan, så i eftermiddag ska det packas här hemma då vi åker till Malmö imorgon förmiddag. Ska bli riktigt skoj faktiskt.

Vad gjorde ni igår?

Uppdaterar lite senare. Kram

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0