Bild på Elias som nyfödd

Godmorgon på er!

Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt bra. Lilleman sov till 5 i morse och somna halv 6 igen och sov till 9 ungefär. Nu har han fått mat och ren blöja så nu sitter han här bredvid och är mätt och belåten. Jag tänkte avvakta en stund och se om han somnar så jag kan ta en duch.

Trots orkanen Emil (vilka namn dom hittar på) så måste vi bege oss neråt mot stan troligtvis, så det är lika bra att vara klar tills posten kommer.

Jag tar gärna emot tips på klänningar som passar till dop. Vill inte ha svart för det hör inte hemma på ett dop anser jag. Vill gärna ha en lång klänning eller någon som nåt knäna i allafall.

Någon frågade mig hur liten Elias var när han föddes. Han va 46 cm lång och vägdde 2720 gram (gick ner till 2500 gram) så med andra ord hade han bra med vikt för att vara en månad för tidig. På bilden är han 10 dagar gamal, var samma dag som vi fick åka hem som den togs. Naw kolla strumporna, fötterna nästan drunknar i dom.

Önskar er en bra dag. Kommer nog uppdatera senare.

Kärlek till er


Kommentarer
Postat av: Sepideh

Men guuuuuuud såååååå sööööööt! Kika gärna in på min blogg;) Ha det bra!/Kram

2012-01-04 @ 10:18:14
URL: http://chicmamascloset.blogg.se/
Postat av: Tess

2700 gram vägde min Connor som var 2,5 veckor före BF. Kläderna i början var minimala. Storlek 44 och de var ändå lite stora :-)

2012-01-04 @ 16:41:22
URL: http://highlandertess.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0