En ny bilbarnstol åt Elias

Godmorgon!

Elias gjorde morgon kl 6 vilket är helt okej såklart, hellre det än kl 4 :-)

Igår var det fullt upp hela dagen mer eller mindre. På förmiddagen åkte vi till tornby för att köpa en ny bilbarnstol åt lilleman, han börjar bli stor för babyskyddet nu. Det fick bli en akta craco, den kostade 2299 kr men den är helt klart värd sina pengar. Vi ville inte köpa begagnad för vår sons säkerhet går förre allt och vi ville vara säker på att den var okrockad. Vi är i allafall nöjda med vårt köp och Elias verkar trivas kanon i sin nya stol och sitter perfekt i den. Denna kan han ha till 4-5 års ålder så vi slipper köpa en ny på några år.

Därefter tog vi en fika/frukost på ett mysigt cafe, därefter åkte vi hem och gav lilleman gröt innan vi åkte till Kisa där vi skulle hjälpa en vän att flytta, där var vi hela dagen. Vi kom hem runt 20 igår kväll, så det var lite familjemys innan sonen somna vid 21.30 och vi vuxna gick och la oss 22 faktiskt, helt slut i kropp och knopp.

Idag blir det bara en massa mys med familjen, sambon är ledig imorgon och på tisdag med. Imorgon ska vi till bvc, ska bli spännande att se hur mycket lillen väger nu. På tisdag ska vi till barnmorskan.

Har er helg varit bra?

Bilden visar vilken vi köpte. Det är en sån exakt, samma färg osv med :)

Nu ska jag dricka lite kaffe och lyssna på musik medan lillen slocknade i sin babysitter en stund.

Kram på er


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0