Äntligen är jul&nyår över

Godmorgon!
 
Har haft en riktigt bra jul&nyår men ibland blir det lite för mycket så det är skönt att det är över nu och börjar bli som vanligt igen.
 
Idag blir lilla Joline 3 veckor ♥ jösses vad dessa veckor har gått fort. Känns inte alls som det var så pass länge sen hon kom till världen.
 
En av våra två katter gick i söndags för första gången till attack mot Elias :-( han ramla och slog sig i bordet och när min mamma skulle trösta (jag mata lillan) kommer hon upp och sätter klorna i huvudet på honom och hugger, det gick så snabbt men gud vad arga vi blev på henne. Likadant på nyår så lekte han med sin pappa och hon var redo att flyga på honom när som helst så vi får nu vaka över henne jätte mycket men vi har tagit valet tillsammans med en vetrinär att ta bort henne så imorgon kl 16 ska vi till vetrinären för att ta bort henne. Känns oerhört tungt men mina barn går förre allt. Vi ska ju inte gå runt och behöva vara rädda för katten. Tänk om katten gett sig på lillan istället, då hade det varit mycket värre.
 
Att omplacera går inte heller eftersom hon så fort tillfälle ges kissar överallt. Vi har kämpat och kämpat med detta i många år, kollat så hon inte är sjuk osv men det har hon inte varit.
 
Hoppas er jul&nyårshelg har varit bra i allafall.
 
Kram på er
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0